Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najwygodniej kupić Minecrafta?

McQuicks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym skończyć z piractwem i kupić sobie... Minecraft, a dokładniej gift code'a do niego ;)

Pytanie do was, skąd najbezpieczniej kupić "gift'a" aby moje konto nie zostało zbanowane po tygodniu, a żeby najłatwiej było go kupić. (Nie lubię PayPal'a) ;D

Opublikowano

Ja kupiłem na fabrykakluczy.pl poprzez transfer.pl (innej opcji nie ma) za 50zł. Na kontagier.pl masz za 100zł. Na allegro nie kupuj. Jeszcze możesz kupić na minecraft.jar. Metoda płatności nie ma znaczenia.

Opublikowano

A moglibyście opisać całe to za przeproszeniem pieprzenie się z PayPalem? :)

Edit@

Słyszałem że Minecraft z kontagier.pl itp. jest kupowany z kradzionych kont bankowych i czytałem iż banują po kilku dniach/tygodniach takie konta :(

Nie chce wydawać pieniędzy w błoto

Opublikowano

Ja na allegro kupiłem, polecam Ci właśnie tam lecz za ok. 43zł i z autamatu 24/7 :)

Gram już parę miechów jak nie więcej na tym koncie i wszystko śmiga.

Opublikowano

A moglibyście opisać całe to za przeproszeniem pieprzenie się z PayPalem? :)

Edit@

Słyszałem że Minecraft z kontagier.pl itp. jest kupowany z kradzionych kont bankowych i czytałem iż banują po kilku dniach/tygodniach takie konta :(

Nie chce wydawać pieniędzy w błoto

Chodzą takie plotki, ale nie spotkałem się z osobą, która tak miała. Przeważnie jeśli będą wadliwe klucze to dadzą Ci nowy. ;] Oni nie mają kradzionych kluczy tylko po prostu kupili je gdy minecraft był w wersji alpha. Dlatego jest tak tanio. Na kontagier.pl klucze są już na wykończeniu dlatego jest drogo.

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Chyba zaryzykuję i kupię na Allegro tak jak 2 posty na demną kolega napisał żeby kupić z automatu za 45 zł około ;)

Temat do zamknięcia

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Chyba zaryzykuję i kupię na Allegro tak jak 2 posty na demną kolega napisał żeby kupić z automatu za 45 zł około ;)

Temat do zamknięcia

Nie kupuj na allegro, później już Ci nie zwrócą pieniędzy, ani klucza jak nie będzie działał. Przeważnie z takimi się urywa kontakt. Kup na fabrykakluczy.pl tam jest opcja transferuj.pl (łatwiejsze niż dotpay) i masz za 50zł. Pomoc techniczna jest przeważnie online 24/7 na GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...