Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.1 [No-Premium][MC NIGHTCITY][1.1minecraft] [noWL]Nether !

Krist52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAMY !!! JEŻELI NIE MA ADMINA TO PISZCIE /warp Tablica --> DZIALKA NA TABLICZKE CZYLI KLIKASZ NA TABLICZKE I MASZ DZIALKE ;]

Opublikowano

Administracja jest nieogarnięta, prosic mozna o dzialke przez 30min a ktos kto dopiero wszedl od razu dostaje czasami. A jak admin przyszedl to powiedzial ze dzialki tu nie dostane, mimo to ze byla pusta, a jak sie spytalem dlaczego to odpowiedzial "bo nie" Nie polecam.

1329992071-U556519.png
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, wszedłem jedynie na serwer od razu na samym początku admin(czy moderator) wyrzucał rzeczy, od redstona po diamenty (w dużych ilościach).

Serdecznie odradzam. Iście serwer prowadzony przez 14 latków.

witam jestem moderatorem i mam 12 lat i co w tym dziwnego ? jakoś ogarniam wszystkich graczy i nie narzekają moda mam od r. 2012 nie znalazlem osoby która napisala by ze jestem glupi albo nie ogarniam... no chyba że Dedmen :D (I ZAPRASZAM NA SERVA !! NARAZIE JEST OFF ;( ALE BĘDZIE ON !! MAM NADZIEJĘ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...