Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Xbox360 SplitScreen profile

Mutex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na forum ze względu że mam pytanie. Czy na xbox360 split screen mw3 można grać na tym samym profilu [ta sama ranga itp.] ? Widziałem filmiki na YouTube gdzie gracze mają ten sam level ten sam nick [tylko u drugiego jest "nick(1)"] i mają te same klasy , tytuł i emblem. I jeszcze jedno pytanie : wie ktoś może jak szybko i skutecznie wbijać lvl offline split screen ?

Czekam nie cierpliwie na odpowiedź.

Dziękuję.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zwykły multiplayer, to po włączeniu głównego panelu (jeszcze przed próbą dołączania do lobby) włączasz drugiego pada i logujesz się jako gość (tam ci wyskoczy okienko i będzie Gość). Będziesz miał ten sam lvl i wszystko to samo, nawet klasy. Jedynie może się stać tak, że ty grając na głównym koncie xbox nabijesz level w trakcie gry, to ten drugi co gra, nie będzie go miał, chyba że sam wbije lub wyloguje się i zaloguje ponownie jako gość. Jeszce jeden minus to taki, że grając na podwójnym ekranie, mecze się nie zapisują (chodzi mi o kino).

Jeżeli chodzi o spec ops, to niestety zawsze gość będzie miał 1lvl, nie wiem dlaczego tak jest, mogę cie też wprowadzać w błąd, lecz sam z bratem jak gram to zawsze on ma 1lvl.

Mam nadzieję, że troche pomogłem, a jeżeli nic, to napisz konkretniej pytanie.

fb.com/myrodj

Opublikowano

To jak mam to włączyć ? Włączam Xbox'a , loguje się na swój profil , włączam MW3 , biorę "Gra wieloosobowa" i potem co mam brać ? Podzielony ekran czy Łącze systemowe ? I jak dalej to robić ?

Czekam na odpowiedź ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...