Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Do warrocka

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań dotyczące warrocka, dopiero zaczołem przygodę a więc:

1)Kupiłem snajpe, gdy na snajperze próbuje ją użyc to pisze że nie mam odpowiedniej amunicji - gdzie kupic amunicje.

2)Gdy próbouje kupic inne broni to pisze "only users" czy jakoś tak.

Przepraszam jeśli to nie ten dział, i nie ta nazwa, nie umiałem znaleśc odpowiedzi na te pytania.Więc prosze o pomoc.

Aha i jeszcze gdzie wydawac i jak używac tych "kuponów" co się w grze dostaje.

Opublikowano

1) Jaką kupiłeś snajperkę ? Podaj nazwę jej. Możliwe, że only A.I Channel kupiłeś.

2) Jeśli tak jest napisane, to znaczy że broń jest tylko dla użytkowników z Premium.

Co do couponów, po zalogowaniu do gry i wybraniu serwera w menu masz takim dużymi literami napisane coś w stylu 'Coupon Exchange Box' wchodzisz w to i tam masz napisane ile aktualnie masz kuponów, ile kosztuję dana broń itd.

Radzę szybko wydać kupony, ponieważ event zniknie z najbliższym patchem.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

1) Zapewne kupiłeś PSG, które mozna używać na trybie Zombe Mode (zakładka A.I) nie można do niej kupić amunicji, wystarczy, że wejdziesz do roomo z zombie, a będziesz mógł grać nią normalnie. (nie wszystkie sniperki są na ten tryb)

2) Do niektórych broni wymagane jest zakupienie premium (kolorowa otoczka wokół rangi) za realne pieniądze lub za wypełnianie reklam

3) W lobby po lewej stronie, nad user list masz przycisk Cupon Change Booth

Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/532869-pytaniado-warrocka/page__pid__3794650#entry3794650

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz. Taką sniperką można grać w trybie A.I TYLKO.

Members only - czyli dla tych którzy mają premium. Tak jak napisałem. Trzeba wyadać gotówkę.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...