Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FCB vs Real

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dwa kluby osaczone przez gimbusów, chuj w dupe z taką dzieciarnią co u siebie w mieście nie wbije na stadion BO PRZECIEŻ TAM NOŻE LATAJO BUTELKI ROZBIJAJAO

Opublikowano

Mam nadzieję, że wygra Real.

Jestem neutralny jeżeli chodzi o Ligę Hiszpańską ale wkurza mnie to podniecanie się Barceloną... bo co jak co ale czasami przesadzają.

Jeszcze ten przereklamowany Messi - szanuję go, jest jednym z najlepszych piłkarzy i go lubię ale bądźmy szczerzy, że w tym roku jak i w ubiegłym złota piłka należała się komuś innemu. W tym roku stawiałem na Xaviego ale wynik i tak był przesądzony...

Opublikowano

Real 1:0 Barcelona ;d

10' Ronaldo

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1326923041' post='3797092]

BŁAGAM BARCELONA WYGRAJ BŁAGAM TO DLA MNIE WAŻNE

Czyżbyś uprawiał hazard? :ninja:

Opublikowano

No i pięknie! ;] szczere jak ktoś tu wcześniej napisał. nie lubie barcy co jest przereklamowana. Wole kluby ktore czasami wygrywają, a czasami przegrywają np chelsea czy "czerwone diabły" i wtedy jest co oglądac! a nie 80coś % czy więcej meczow wygranych i happy. kiedys nie przepadalem za realem bo wygrywal xD teraz nie lubie barcy. Choć przyznam oba kluby są na prawdę świetne!

snikersproject1.png
Opublikowano

No i pięknie! ;] szczere jak ktoś tu wcześniej napisał. nie lubie barcy co jest przereklamowana. Wole kluby ktore czasami wygrywają, a czasami przegrywają np chelsea czy "czerwone diabły" i wtedy jest co oglądac! a nie 80coś % czy więcej meczow wygranych i happy. kiedys nie przepadalem za realem bo wygrywal xD teraz nie lubie barcy.

Od małego kibicuje Manchesterowi United i Celtic'owi Glasgow. ManUtd lubie za to, ze szkolą od małego zawodników i grają wychowankami. Tak jak powinien to robić prawdziwy klub piłkarski..

edit:

i chuj, 1:1 taki kapec puyol strzelil z głowki xD

Opublikowano

Jaaa... a tak pięknie się zapowiadalo ;/ heh puyol...stary ale jary xD

@Dobra ja lece bo jutro o 5 trzeba wstac :|

dobrej nocy!

snikersproject1.png
Opublikowano

Brawo ale radość Gand Derby xDDD

Byłem za barcą ale Pepe jak na ręce mesiego korkiem albo to że niby coś mu się stało w głowę to takie teatry robił że normalnie Idiota z niego xD

393.jpg

Opublikowano

No niestety Real przegrał ale i tak zawsze będę za Realem ;* a te osr*ne gwiazdki FC niech się pier***

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...