Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skiny na piracie.

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Założyłem z kolegami serwer no-hamachi i chcielibyśmy mieć swoje skiny tylko problem w tym że mamy piracką wersję gry :rolleyes:

Wiem, że można to zrobić za pomocą mineshaftera ale nie za bardzo wiem jak się za to zabrać xD Moglibyście mi pomóc ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

No wiem o tym ale możecie mi podesłać jakiś przejrzysty poradnik odnośnie mineshaftera ? :>

NIE KURWA

Kup se na allegro za 30 zł piracie pierdolony . Rozumiem pobrać jakąś gre i grać w nią na singlu, ale to jest minecraft i raczej wypadałoby mieć premium...

Opublikowano

@UP

Ogarnij...

Też jestem za PREMIUM i nie lubie MineShaftera... ale są dzieci...

@TOPIC

Mineshafter i zamknąć temat...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

NIE KURWA

Kup se na allegro za 30 zł piracie pierdolony . Rozumiem pobrać jakąś gre i grać w nią na singlu, ale to jest minecraft i raczej wypadałoby mieć premium...

Ty cwaniaku nie kozacz tak !

Nie kazdy musi wydawac kase na gry zeby sobie pograc na multi.

Chcesz miec Skina i grac na wszystkich serwach to kupujesz PREMIUM i koniec !

Nie wszyscy napierdalaja w mc dniami i nocami jak pewnie ty to robisz wiec ogarnij sie.

Opublikowano

Ty cwaniaku nie kozacz tak !

Nie kazdy musi wydawac kase na gry zeby sobie pograc na multi.

Chcesz miec Skina i grac na wszystkich serwach to kupujesz PREMIUM i koniec !

Nie wszyscy napierdalaja w mc dniami i nocami jak pewnie ty to robisz wiec ogarnij sie.

no pospinaj sie dalej hehe beke mam z takich ludzi jak ty ;d

Dobra spadam bo muszę napierdalać w mc kurwa już 2 minuty bez tej gry :/ nie wiem jak to wytrzymalem , to moj rekord . Ide kurwa budować szałas z drabinkami

Sorry za to że jestem nie ogarniety ale sam widzisz ile czasu już nie gram w MC to wiesz.

Opublikowano

Prosz. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/286336-tut-skin-i-pelerynka-bez-premiuma/page__st__50

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Super wielkie dzięki :>

A możesz mi powiedzieć czy na swój serwer muszę coś wgrywać ? czy wystarczy aby dwie osoby miały mineshafter ?

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...