Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dysksuja] Play4Free Funds. Pytania i odpowiedzi.

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i nie wiadomo na razie czy będzie

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Myślę że warto by podpiąć. SponsorPay jak pisałem na początku zniknął, i co dalej z darmowymi BF.. Sory nie przeczytałem postu up. SP wróci pewnie za jakiś miesiąc.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Zmień sygne to pogadamy .

Mówie że całość jest badziewna tych funds a ty mi mówisz o tym że więcej ich się ma

Mowie ze wiecej mozna nabyc zamawiajac a nie ze wiecej sie ich ma i co ci przeszkadza moja sygna?

Opublikowano

Ale nabyć to nie to samo co NABYĆ I KUPIĆ . I no twoja sygna

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

wiecie może dlaczego mi strona nie działa :/ ciągle pisze że

Battlefield Heroes is unavailable right now

Whoops, something went wrong, but whatever it is we’re working on it and we expect to be back up as soon as possible. In the meantime why not check us out on Facebook and Twitter?

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

@ up z IE dziala ale tam znowu jak sie zaloguje to mi wyskakuje daily claw i wieczne ladowanie -,-

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Ale nabyć to nie to samo co NABYĆ I KUPIĆ . I no twoja sygna

To jak dla ciebie nabyc oznacza miec to pozdrawiam

Opublikowano

Info najświeższe informacje SposnorPay wrócił!!! Skąd wiem? Gdy zobaczyłem promocje na BF(dla mnie to na zawsze będą BF a nie Fundsy) to jak zwykle przeczytałem newsa i patrze w ceny i tu pojawia się zakładka "Zarób Play4Free Funds". To tyle z wątpliwościami o SP, wszystkie sposoby z proxy działają nadal więc polecam mój TuT na Chrome.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

no zajebiście mnie SP przywitał........... wchodzę na PLu, klikam pierwszą ofertę i ban....................

teraz trzeba do supportu pisać ;P

@edit

na drugim koncie to samo..... lol?

Opublikowano

Zauważyliście że teraz za 24,60zł SmS-em dostajemy 10400 BF a za 24,99zł Kartą Kredytową czy Paysafecard dostajemy 13400BF. EA się trochę postarała bo 3400BF to mniejsza różnica niż za wcześniejsze oferty.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Zauważyliście że teraz za 24,60zł SmS-em dostajemy 10400 BF a za 24,99zł Kartą Kredytową czy Paysafecard dostajemy 13400BF. EA się trochę postarała bo 3400BF to mniejsza różnica niż za wcześniejsze oferty.

Chyba każdy zauważył. Teraz jest o wiele lepiej ;], zamierzam kupić foundsy przez sms ale jeszcze nie wiem na jaką klasę.

Pomogłem daj lajka :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...