Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze

czarek10m

Co wybrać 4story.PL czy 4story.EG  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? 4story.PL czy 4story.EG?

• 4story.PL
      13
    • 4story.EG
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zależy od ciebie...

4Story EG to serwer na którym bardzo łatwo się dorobić i mieć pro eq, hacki tam działają więc to taki serwer 4fun według mnie. Mi się po 3 dniach gry znudziło i odinstalowałem.

4Story PL wiadomo grasz i czerpiesz przyjemność z gry, dłużej sobie pograsz.

To zależy od ciebie ale nawet jeśli wybierzesz EG to za parę dni pójdziesz na PL.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

@ 2 up, teraz eg to jest serwer podobny do pl, lepsze raty, ale hacka na ulepszanie niema, wiec nie dorobisz sie tak latwo ...

Opublikowano

Nigdy nie było hacka na ulepszanie nawet na eg, co prawda był skillhack ale to wcale nie jest hack na ulepszanie tylko aktywator skili

A co do tematu to wybór servera zalezy od ciebie EG to serwer prywatny czyli dużo kasy szybki exp i oczywiście język angielski

PL to normalny polski serwer fajnie się gra tylko trudno o eq i jeszcze przez tych je..... handlarzy goldem na allegro ceny bardzo poszły w górę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie 4 Story PL lepsze, ponieważ pograsz sobie dłużej, i jak ci się znudzi to sprzedasz konto...a co na 4 Story EG nie pograsz sobie, każdy czituje i nie daje pograć, nie sprzedasz tam konta bo każdy może mieć takie konto w 3 dni... Liczę na +

Opublikowano

Lepsze eg tylko teraz po resecie troche glupio bo ci co grali na maszynach i uzywaliu bonkow i mieli eq +22 to stracili 4 ever a ci co tracili prawdziwa kase to maja dalej i juz 2 dni po starcie eq 20 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...