Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kilka pytań od początkującego gracza.

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Na mikołaja od brata dostałem cod 4 modern warafre fajnia gierka w pare dni ją przeszedłem więc zaczęłem sobie grać na multiplayer i mam do Was kilka pytań w związku z tym :

1. Jak wszedłem na serwer przez komende w konsoli / connect to jak dodac ten serwer do ulubionych ?

2. Da się zrobić włąsnego serwa żeby on działał jak usune konsole ?

3.Możecie mi podać jakieś fajne polskiego serwery?

4.Znacie może jakiś serwer z trybem starej szkoły ( nigdy nie grałem a widze że ich mało) jęsli tak to poprosze o ip.

Z góry dzięki !

Opublikowano

1. Dołącz do gry ---> Źródło: Ulubione ---> Prawy górny róg: Nowy ulubiony -> wpisujesz ip -> dodaj | serwer został dodany. Jeżeli nie znasz ip na pamięć i chcesz dodać serwer, który znalazłeś np: google, robisz tak: zaznaczasz ip -> następnie [Ctrl + c] -> Dołącz do gry -> Źródło: Ulubione: -> Nowy ulubiony -> otwierasz konsole [~] klikasz [Ctrl + v] przepisujesz ip. Aby dodać serwer w grze: Dołącz do gry -> Źródło: Internet -> kliksz raz na serwer, który Cię interesuje -> Dodaj do ulubionych.

2. Nie rozumiem pytania.

3. Podaj więcej informacji jakie serwery Cię interesują.

4. Masz taką opcje jak '' Filtrowanie serwerów '' (( oczywiście Źródło: internet )) tam masz '' Tryb starej szkoły: wszystkie '' --> Odświeżenie listy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...