Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire Philippines [ONLINE]

esperar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Napisałem ten Temat aby wszyscy użytkownicy MPCforum.pl zobaczyli że CrossFire Philippines Działa ;)...Ja gram tam od wczoraj ale ping mój to 300+ ;((... oto stronka z downloadem itp ;D

http://cf.ph.gameclub.com/main/cfmain.asp. strona główna ;)....

Zapraszam wszystkich do grania i licze na Like ^,^...Z góry przepraszam jeżeli wiedzieliście że CF PH działa.

Licze na Like.I niech ktos prosze mi powie przy okazji jak pozbyc się tego pingu...Bo inni tam mają nawet po 7 a tak ogolnie to maja 50+ a ja 300 :((...

mca.png
Opublikowano

Wydaje mi się, że jest to normalny CF taki jak NA czy EU. :D tylko, że filipiński :D

Opublikowano

Ludzie!!

Eternia upadła, PH jest ale to jest gówno! Jest taki sam jak NA czy EU tylko ma więcej dziwnych rzeczy.

Masz praktycznie wszystko za Dodatkową Kasę, są jakiś głupie i absurdalne bronie, nie dawano zaczęła te wersja gry działać na nowo i już dodali AK 47 ( jakieś kwiatki na nim ), AWM Gold ...

Nie polecam tej wersji gry, jedna wielka KLAPA!

@TOP

Nie wiem dlaczego chcesz Like'i ? Skoro to ie jest jakieś wielkie odkrycie, bo chyba miesiąc temu odpowiedziałem kolesiowi który się pytał i dałem mu link do głównej strony, i jakoś o Like'i nie prosiłem.

Opublikowano

@up a ty się chyba prosisz o 5%, bo jeśli jakiś moderator wejdzie w ten temat to napewno ci da

a co do tematu to w crossfire phiplipines nie warto grać, lepsze eu i us

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Napisałem nowy temat,ponieważ myślałem że większość użytkowników MPCforum.pl nie wiedziala,że CrossFire PH działa...Z góry sory,jeżeli jednak wiedzieliście.Prosilem o posty "Booyaa" bo przydadzą mi się oraz to nie boli :).

mca.png
Opublikowano

Nie mogę założyć konta na tym Crossfire PH nie wiem co wpisać w Addres i te dalej dane dotyczące miejsca zamieszkania, numeru telefonu.Jeżeli ma ktoś jakieś dane których można tam wpisać proszę o podanie.Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

@up a ty się chyba prosisz o 5%, bo jeśli jakiś moderator wejdzie w ten temat to napewno ci da

a co do tematu to w crossfire phiplipines nie warto grać, lepsze eu i us

Z tym że na eu jest lepiej grać to z tym bym polemizował. Na eu wejdziesz na obojętnie jakiego rooma i odrazu jest hacker. Ale PH fakt jest słabe i to bardzo ;/ .

02a964e007479a4f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...