Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta][Pytanie]E-papieros

dacek

Czy e-papieros moze zastąpić palenie zwyklego papierosa?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy e-papieros moze zast?pi? palenie zwyklego papierosa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;] Mam do was kilka pytań i prosze zarazem o branie udzialu w ankiecie.

Czy warto go kupic ? -Jezeli tak to jakiego na początek ( do 100zl)

Chodzi mi o takiego dla palacza 2 paczek dziennie ^^ i zeby mial smak bardzo podobny do tradycyjnego peta ;].

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Mój tata posiada takiego papierosa i coś nie coś wiem . Pali może mniej niż ty , lecz ten " Epapieros " działa .

Dym oczywiście będzie , ale zapachowy . Są takie specjalne olejki i wkłady z nikotyną , które można nabyć w różnych zapachach :)

Sam e-pet jest nawet drogi , ale olejki i wkłady taniutkie . W zestawie jest kilka wkładów . W zestawie powinna być również ładowarka ;>

Podam Ci link z allegro żeby się trochę zapoznał ->http://allegro.pl/dwa-e-papierosy-smoox-510-tank-dwie-grzalki-dual-i2044939654.html

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Czy ja wiem ... ? Wg tego co czytalem to 1 kartiz =120 zaciagniec....

10kartizow=10zl

Wiec bardziej sie opyla raczej ..

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Dokładnie .. Mocne 25 kosztują ok. 10 zł .. x2 dziennie to masz 20 zł .. i 20 zł x 30 ? to masz 600 zł . Więc się opłaca.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Nie znam się na tym ale wziąłem pierwsza lepszą stronę:

http://www.epalacz.pl/palacych-dziennie-okolo-paczki-papierosow-c-64_66.html

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak masz się truć to truj się zwykłymi petami :) Moim zdaniem nie opłaca się tego kupować

Ponieważ normalny fajek chociaż ci się nie rozwali w przeciwieństwie do tego ;)

NIE MA

Opublikowano

Jak masz się truć to truj się zwykłymi petami :) Moim zdaniem nie opłaca się tego kupować

Ponieważ normalny fajek chociaż ci się nie rozwali w przeciwieństwie do tego ;)

Tym się w niewielkim stopniu trujesz... Po to one są...

A co tu ma się "rozwalić" ??

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

sam pale na przemian z papierosami, nie potrafi w pełni zastąpić normalnego papierosa.

jedyna przewaga to zapalić można go wszędzie tam gdzie nie można palić nie łamiąc żadnych przepisów o paleniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak palisz 2 paczki dziennie, to ci nie pomoże. Kiedyś próbowałem ale to nie wystarcza, jeśli rzucasz to polecam tylko i wyłącznie silną wolę (jestem byłym palaczem... na szczęście.)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Warto kupić moim zdaniem, mój tata taki ma ale jak zajarał 1 to powiedział że mu to śmierdzi o0, ale za cena tego e-papierosa była chyba 20zł xD w kiosku chyba :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Moj kumpel kupil takiego e-papierosa w chinczyku za 20zl i potrzymal mu gora 3 dni.

Ale widze ze Ty chcesz wydac wieksza sume to znajdziesz jakas lepsza sztuke.

Kup sobie, moze Ci pomoze. Ja aktualnie tez rzucam i jestem na etapie ograniczania :) Dzisiaj spalilem tylko pol fajki, lecz dzien sie jeszcze nie skonczyl :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Mój kumpel kupił za 150zł jakoś tak i powiem Ci, że jak zwykłego papierosa zapaliłem z 4 lata temu to jakoś nie posmakował mi a tutaj to miałem do wyboru enerdżi drink, jabłko, arbuz, wieloowocowe jakieś itd :PPPPPPP ale e fajka lepsza jest, płyn do tego chyba 8 zł grzałkę jak przepalisz to 18 czy jakoś tak polecam olejek o smaku whisky :)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...