Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] battlefield 3

MaT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy lepiej się gra na muli w battlefield 3 na ps3 czy pc, bo grałem dziś troche kampani i powiem, że BARDzo cięzko mi się celuje. Czy kiedykolwiek bd mi się podobnie grało jak na pc, bo jak teraz strzelam to niewyobrazam sobie grania na multi

Może ktoś mi powie jakie najlepiej ustawienia ustawić, zeby dobrze się strzelało

Opublikowano

Mam takie pytanie czy lepiej się gra na muli w battlefield 3 na ps3 czy pc, bo grałem dziś troche kampani i powiem, że BARDzo cięzko mi się celuje. Czy kiedykolwiek bd mi się podobnie grało jak na pc, bo jak teraz strzelam to niewyobrazam sobie grania na multi

Może ktoś mi powie jakie najlepiej ustawienia ustawić, zeby dobrze się strzelało

Zawsze jest ogromna różnica jak przesiada się z klawiatury + myszy na pada.

To kwestia wprawy, pograj kilka godzin w kampanie, przyzwyczaisz się do celowania padem i będzie lepiej.

Co do ustawień to najwyżej możesz zwiększyć czułość celowania, o ile jest taka opcja, bo jak jest wolne celuje się ciężko.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

No własnie ps3 mam już ponad 2 lata, ale nigdy nie grałem długo, a teraz wiem, ze ta gra mnie wciągnie na dobre kilka godzin. Jakoś nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do pada, bo zawsze na myszce.

Opublikowano

No własnie ps3 mam już ponad 2 lata, ale nigdy nie grałem długo, a teraz wiem, ze ta gra mnie wciągnie na dobre kilka godzin. Jakoś nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do pada, bo zawsze na myszce.

No to tak jak mówiłem, to kwestia przyzwyczajenia i wprawy.

Wiadoma rzecz, że na początku będzie szło Ci źle ,ale nie daj się zrazić. :)

Później gra się naprawdę przyjemnie.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Nie od razu dojdziesz do wprawy i będziesz grać tak jak na PC, ale po jakimś czasie się przyzwyczaisz

i będzie ci szło to o wiele lepiej. Na Pc wiadomo że łatwiej się gra gdy celuje się myszką :)

Sam miałem tak że denerwowały mnie strzelanki na PS3 bo celować analogiem do masakra była :x ale jakoś doszedłem do wprawy po jakimś czasie :)

NIE MA

Opublikowano

Ilu ludzi ma Ci jeszcze napisać, że MUSISZ DOJŚĆ DO WPRAWY, NO KURWA.

Nie dawno odpisywałem na TAKI SAM temat, JUZE BRAJN PLIS.

Opublikowano

Próbuj.. graj dalej dojdziesz do wprawy i staty w multi będą lepsze ( miałem to samo kiedy grałem pierwszy raz na padzie ^^ ) więc nie przejmuj się , wszyscy mieli ten sam problem na początku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...