Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak To Zrobić . ?

Jarecki0555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jak tu zacząć ? ;DD

Chodzi o to , że jak piszę na Minecrafcie do graczy to przed nickiem mam " Gracz "

A jestem Adminem :D Więc powinno być " Admin " ?

2. Druga sprawa ... Zabezpieczyłem całą Mapkę Komendą " /rg flag __global__ build deny "

i nikt nie może nic niszczyć ( OP może) i Doszedłem do wniosku , że zrobię Survival .

Zrobiłem las i Kopalnię , ale przecież zabezpieczona mapka ;// Co mam zrobić , że by ta mapka w Lesie i w kopalni była normalna Dla graczy ? Że by oni mogli kopać?

Proszę o Pomoc ! ; )))

Opublikowano

HeroChat Sb wgraj to dopowada za kanaly i kolor pisania tam sb ustawisz ! a Co ma pisac przed nickiem to w permissionach

Jak zrobiles cuboida to go wykasuj /rg delete Nazwa

Moge ci pomoc jak chcesz moje gg jest w profilu

Opublikowano

@up lol nie da sie skasować __globala__

@top

/rg flag __global__ build (zresetuje flage do domyślnej wartości jeżeli nie ma podenej wartości :P)

DBSTP

Opublikowano

1:polecam plugin prefixer wgrywasz go i do każdego do którego chceszz cosz wpisać piszesz komendę /prefix &8Admin i tu nick np

/prefix &3Admin Mcc

2:Polecam dac cuboida tylko na miasto jest to poreczne bo w miescie daje sie mniejsze cuby i tylko na swojej dzialce mozna niszczyc a robisz to tak Lecisz prawy rog i lewy rog miasta zaznaczas wandem pod komenda /wand i piszesz jak już zaznaczyłeś /expand 100 up down potem /region define miasto i jest dany cub na miasto potem żeby dać w nim cuba na działke piszesz te region 20 up down i potem /region define dom Mcc i potem /region setparent dom miasto

Daj Minuuska ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...