Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dedyk]ZAMROŻONY ŚWAT WIECZNEJ NOCY

michay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się interesująco ... zobaczymy jak będzie w praktyce , w edit napiszę co myślę o serwerze.

@edit Opis ciekawy , ale gdy wlazłem na serwer ... porażka jak dla mnie. Pytam się "mogę tutaj gdzie chcę budować ?" nie bo to rpg ....

cubów może nie ma , ale zrobiłem sobie domek i nagle patrze claim .... frakcje są .... serwer jakiś pomylony.

Serwera ...

Nie polecam !

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się interesująco ... zobaczymy jak będzie w praktyce , w edit napiszę co myślę o serwerze.

@edit Opis ciekawy , ale gdy wlazłem na serwer ... porażka jak dla mnie. Pytam się "mogę tutaj gdzie chcę budować ?" nie bo to rpg ....

cubów może nie ma , ale zrobiłem sobie domek i nagle patrze claim .... frakcje są .... serwer jakiś pomylony.

Serwera ...

Nie polecam !

No stary, jak Tobie nie pasują frakcje na serverze RPG to ja nie wiem jak mozna Ci pomoc. I jasne, ze nie mozesz budowac gdzie chcesz, bo na terenie jakiejs frakcji nie mozesz. Proste.

Opublikowano

@up Teraz się nie ośmieszaj bo :

4. NIE MA PLUGINÓW! LWC, WORLDGUARD, CUBOID... Tak więc jeśli Cię ktoś okradnie, miej pretensje tylko do siebie. Najlepiej cenne przedmioty umieszczaj w przemyślanych skrytkach

To wskazuje na to , iż Frakcji nie powinno być , a co to za serwer RPG bez pluginów ? Tak zwany survival ...

6. Ten server jest dla graczy którzy chcą się WSPÓLNIE dobrze bawić, a nie złośliwie niszczyć i psuć co się da.

Hmmm , to jak nie ma cuba to nie mam prawa zniszczyć komuś domku ? Dla mnie to bez sensowne ....

I jasne, ze nie mozesz budowac gdzie chcesz, bo na terenie jakiejs frakcji nie mozesz. Proste.

A gracze wyskakiwali z tekstami "nie możesz gdzie chcesz , ani pod ziemią ani w powietrzu , dopiero jak dojdziesz do frakcji to wtedy możesz"

Geniuszu , to załóż jeszcze global cub ...

Więc moje zdanie na temat serwera utwardzam i go nie zmienie !

Serwera ...

Nie polecam !

Opublikowano

Nie mozesz budowac w powietrzu bo to nie jest freebuild. Chodzi o logike. To swiat Fantasy. Cuboida i LWC nie ma, wiec jak ktos nie jest we frakcji to musi sie martwic o to, ze go ktos okradnie. Jesli Ty rozumiesz survival przez zabijanie wszystkich dookla i niesczenie czego sie da, wysadzanie i kopanie dziur, stawianie klockow bez ladu i skladu, to faktycznie zle trafiles. Bo u nas survival polega na tym aby od podstaw budowac osade i miasto w nieprzyjaznym swiecie. Pomagac sobie przetrwac. Chodowac rosliny i zwierzeta aby sie wyzywic, polowac itd. Ogolnie, to faktycznie nie jest server dla Ciebie.

I utwardzaj sobie co chcesz. A jak bedziesz od tego utwardzania mial zatwardzenie to wez sobie jakis srodek przeczyszczajacy.

Opublikowano

Nie czepiajcie się ludzie że nie mam cuboidów.

Przecież to czysty survival.

Moja ocena 9/10

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...