Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Będzie działać ? BF3 ? i co z SYSTEMEM 64 bitowym

HeXo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupiłem ten sprzęcik

Płyta główna :

M5A78L Series

Procesor :

AMD X4 FX-4100 AM3+ BOX

Grafika :

No właśnie tutaj jest problem ...

Kupiłem używaną grafę 3 miechy temu GeForce GTX 260 ale nie pisze dokładnie jaka to jest . Wygląda tak samo tak jak ta

http://www.hardware-infos.com/img/tests/klein/gtx260_gs_1.jpg

Ale moja ma Hdmi czyli podejrzewam że jest nowsza z tego typu . Dałem za nią 390 zł ( OPŁACAŁO SIĘ ? )

http://z1.przeklej.pl/prze1258/be205e650027c1f94f15d849/nowyobrazmapybitowej.jpg

Ram 4GB ( FIRMA nie istotna )

System 32 bity win 7 i teraz mam pytanie . Zainstalowałem system 64 bitowy wchodzę w Właściwości niedość że mi widzi tylko 2GB ram to jeszcze

mam 32 bity ? Jak to jest możliwe gdzie w 100%% Dałem 64 bity .

Czy ten sprzęt pociągnie BF3 ? Na ultra ? Piszą że spokojnie niektórzy że wgl ... ja już sam nie wiem jutro będę miał BF3 .

Need For Speed THE RUN działa na ULTRA .

I czy instalować 64 bitowy siódemke na dysk ? Czy jest możliwość że coś pominołem a można to zwrócić ?:)

System był stawiany na innym komputerze .

NAJBARDZIEJ TO POTRZEBUJE ODPOWIEDZI CO DO BF3 / Ponieważ wpisuję w YT BT3 i ULTRA Gtx260 i działa wszystko picuś glancuś ...

dzięki z góry za odpowiedź !!!!

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

mogłeś tu wcześniej wpaść bo szkoda że kupiłeś najmniej wydajny procek do gier ;(

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Błagam was.GTX260 i BF3 na ultra? helooooł. Też mogę napisać BF3 MAXED OUT@ GTX260,a tak naprawdę gram na dużo lepszym sprzęcie :)

@UP

Ta strona kłamię :)

Co do kompika, mogłeś napisać tutaj. Jakby on wpadł do mnie to bym nazwał go budżetowym/biurowym :)

Opublikowano

No jak mówicie że słaba grafika ale jakoś mi działają Batman najnowszy need for speed wszystkie gry z BLACK BOX na ULTRA tylko jeszcze nie mam BT3 :)

To chyba ktoś kłamie co do mojego sprzętu .

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Instaluje mi się właśnie BT3 i dam wam znać . Zobaczymy opinie " ZNAWCÓW " Dam edita za 10 minut

mogłeś tu wcześniej wpaść bo szkoda że kupiłeś najmniej wydajny procek do gier ;(

I to ty to mówisz ? " i3-2120 3,3Ghz " xD

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

HAAAAAAAAAAHAHAHAHA DZIAŁA BT3 NA ULTRA OMG JAKA GRAFA XDDDDDDDDD

czemu ja tego wcześniej nie miałem

xD Tylko jeszcze muszę opanować kombinacje klawiszowe co się czym robi

Dałem tylko cienie WYSOKI RESZTA ULTRA

xD

o jaaa

xD idę grać dzięki all ! można zamknąć :P !!

IDE WYPRÓBOWAĆ GIERASKE CZEŚC ALL !!

EDIT @

Przy włączeniu się jakiejś akcji zacina się na 3 sek i działa poprawnie płynnie jak można sprawdzić ile klatek używa komputer na grzze ?

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Cześć .

Wyczytałem że robisz sygnatury na za mówienie , czy nadal jesteś chętny robienia ich ? Jak tak to w jaki sposób mam ci powiedzieć co chciałbym na niej i w jaki sposób się za nią odwdzięczyć .

@up ja też gram na ultra , i nie zacina nawet przy dużej akcji .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@Up nie offtopujmy :)

Nie mam narzędzi w tej chwili na systemie graficznych . Jak będę mial od razu ciebie o tym poinformuję .

1323717436-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...