Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy włączaniu gry

Patrykovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2012.1.17 20:46:43

CPU : AuthenticAMD AMD Sempron Processor 3000+ @ 2591 MHz 2023MB RAM

Video : ATI Radeon HD 4650 (6903)

PosCode : LS1(415) 0:0:0 1/0 [518]

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Nie wiem dlaczego, ale wbiłem tylko 4 level, bo musiałem się iść wykąpać przychodzę wyszło mi z gry i wyskoczył ten błąd właśnie. Myślałem, że to tylko bo zostawiłem to AFK no i przekierowało mnie na stronę Nie mogłem nic zrobić, był tylko napis Close. Próbowałem 2 raz niestety nadal to samo i 3 i 4.. Proszę, aby ktoś mi pomógł, bo chcę nadal grać w L2.

30tnjmf.png
Opublikowano

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_INVALIDCALL). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

Z tego co tu widzę, prosi o usunięcia pliku Option.ini

Znajduje się w: Główny folder L2 > system

Może to pomoże.

WBIOJVy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...