Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] YouTube...

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak sama nazwa tematu oraz dział wskazuje iż chodzi mi o to że mam problem z wysyłaniem powtórek z Team Fortress 2 do YouTube.

Wchodzę w powtórki, wybieram wyrenderowany w wbudowanym edytorze wideo TF2 "odcinek", wciskam Wyślij do YouTube, loguję się a następnie po kilku minutach gapienia się na komunikat "Kończenie przesyłania" wyskakuje kolejny w którym jestem informowany o problemie podczas przesyłania.

Czy jest jakiś sposób aby manualnie to wysłać? Lub w jakiś inny sposób?

Dane:

- Internet z Livebox TP

- Mam router

- Bardzo wolny internet

- 4/5 kresek sygnału

- zła pogoda?

Proszę o pomoc, pozdrawiam

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Spytałem się kolegi, czy może przesyłać filmiki ze steam do yt. Pierwsze 2 próby były nie powodzeniem, za 3 się udało. Sądzę, że to problemy po stronie steam, ale, że masz wolny internet, wysyłanie tego trwa trochę dłużej i zanim polecenie dojdzie gdzieś do nich (nie wiem gdzie) to mija jakiś określony czas, to może się nie udać przy wolnych połączeniach. Kolega miał 20mb/s neostrada. Czyli spróbuj kilka razy, może za którymś złapie, a jeśli nie, to na mnie już nie licz. Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat. Pozdrawiam i trzymam kciuki Shiven :D

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Musisz popróbować, za którymś razem wskoczy, tak. Jeśli jednak się nie uda, to włącz powtórkę i nagraj ją frapsem, lub innym programem. Potem wrzucasz do obrabiania. Obrabiasz, wysyłasz na YT.

Opublikowano

do obrabiana w Team Fortress? Mi chodzi o same osiągnięcia

PS

Mam teorię jeśli chodzi o obrabianie w TF. Nagrywam frapsem , wrzucam do folderu replays i obrawiam w TF i wrzucam na YT ale potem to zrobię

Mój film trwa 33 sekundy więc jak frapsem się pośpieszę to uda mi się nagrać bo ja nie używam piratów ;)

Opublikowano

Jeżeli trwa 33 sek. to wrzucisz bardzo szybko 5 min.? xD ale serio, spróbuj jak się nie uda za pierwszym to za 2 albo 3 :)

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

ta 999 razy i nic ;D Trudno, zawsze mam tak. Jak patchuje jakąs grę zwykle mam też problemy z winy internetu, nikomu nie polecam z Neostrady brać a szczególnie bezprzewodowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...