Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PVP Server 12 Dg ! MocabrossSRO

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---MOCABROSS---

---Information---

-------------------------------------------------------------------

lvl Cap : 120

Skills Cap : 120

Exp Rates : 150x

Sp Rates : 150x

Mastery Cap : 330

Gear Cap : 12th Degree

Weapon Cap : 12th Degree

Race : Chinese & Europe

Auto Pot : Yes

Magic Pop : Yes

Alchemy : Yes

Silks : 5k

SP : 10 mil.

Gold : 5 bil

ALL items FB in NPC +5

FREE ALL ELIXIRS !!!

--------------------------------------------------------------------

---Download---

Client 12 Dg

http://www.multiupload.com/N9B7QX7MOP

Media Pk2 12 Dg

http://www.multiupload.com/ZA3BBTRDC5

Register

http://mocabosssro.tk/

Lub

http://109.100.86.57/

--------------------------------------------------

20 Avatars +All Hat+All Attachment

Server Status:Online ( NEW SERVER)

----------------------------------------------------------------------------------

ODE MNIE:

-Server Powstał nie dawno

-5k Silków za zrobienie konta

-Darmowe elixiry u NPC

-FB Itemy u NPC +5

-5 Bilionów Golda na start

-Coraz Więcej osób się robi na serverze

-FW, CTF podobno działa

-Server BEZ LAGÓW

-Widziałem już pierwsze osoby z Polski

Server polecam, Jedyny działający bez Hamachi z 12 DG i 120 lvl i skillami.

Gdyby ktoś był chętny do GUILD pisać w grze nick CoonaMore

Opublikowano

Guild AlwaysReady 5lvl, Logo za nie długo będzie (Pozdrawiam)

Brak słów, twoja gildia jest chyba na każdym prywatnym serwerze, lecz trwa max. 10dni. -.-

Opublikowano
serwer nowy czyli kiedy powstał ?

około 2 dni temu :)

Brak słów, twoja gildia jest chyba na każdym prywatnym serwerze, lecz trwa max. 10dni. -.-

w dupie byłeś gówno widziałeś kolego :) ciebie niestety nie stać na zrobienie jakiej kolwiek guild bo poprostu nikt by do ciebie nie doszedł.

A co do mnie to nic nie wiesz, nie znasz mnie ani mojej Guild wiec sie nie wypowiadaj. Możesz jedynie pomażyć.

Sorry za Wulgaryzmy ale ten człowiek poprostu mi działa na nerwy. Typowy przykład polaczka który udziela sie na temat o którym nic nie wie

zasysam mam nadzieje że to nie jakis shit ;d

Jeżeli nie masz czasu na expienie , nie rajcuje cie monotonne zabijanie mobów. Tylko chcesz wypróbować się na pvp i twój build to napewno ten server spełnia wszystkie warunki. I moge sie zalozyc ze w ciagu kilku dni wbije na niego masa ludzi , ponieważ jest jedynym serverem na którym można kupować elixiry weapony i nie tylko weapony za śmieszne pieniądze. i bawić się w alchemie :)

Dla mnie super server :) GLOBALE są za free ale GM pewnie lada chwila to zlikwiduję.

Opublikowano

up

tylko ze on mowi prawe byłem w twoich gildiach i tak samo szybko jak je zakładałes tak samo szybko zmieniałeś serv na inny a gildia sie rozpadała

Opublikowano
tylko ze on mowi prawe byłem w twoich gildiach i tak samo szybko jak je zakładałes tak samo szybko zmieniałeś serv na inny a gildia sie rozpadała

ok więc słucham , na jakich serverach grałem. i ile na nich grałem. a i powiedz też ile ludzi było w guild zawsze.

dodam od siebie, że gdyby nie było takich ludzi jak ja i moje zaangażowanie, nawet znikome. to byś nie miał z kim grać.

Po to robie Guildie żeby pokazać innym że Polak potrafi. Bywało lepiej , bywało gorzej. Kiedyś grałem często, teraz na głowie mam Dziewczyne , prawojazdy i szkołę. I lubię tworzyć guildie ponieważ , lubie pomagać innym, i jako Master myśle że jeśli chodzi o pomoc moim ludziom to doskonale spełniam rolę. A to że nie siedzę jak nie którzy na silku całymi dniami to się nazywa " Życie"

Opublikowano

powiem tylko tyle serwer nie działa albo client bo mnie nie chce zalogować jak wpisuje passy to nic się nie dzieje

52324509.jpg
Opublikowano

server do dupy jaka z tego satysfakcja że wszyscy wszystko mają na początku 120 lvl , skille , bronie , jedyne co robisz to ulepszasz co jest wkurwiające na tym poziomie alchemii , server do dupy i tyle

odradzam szkoda czasu na ściąganie ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie wiem o co kaman, zrobiłem 3 różne konta na 3 róznych mailach. Żadne konto nie działa choć w register wyskakuje komunikat że pomyślnie ukończono rejestracje.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

a

Nie wiem o co kaman, zrobiłem 3 różne konta na 3 róznych mailach. Żadne konto nie działa choć w register wyskakuje komunikat że pomyślnie ukończono rejestracje.

a wchodziłes do gry bo o ile ja wiem to nieprzychodzi nic na emaila:)?

Opublikowano

server do dupy jaka z tego satysfakcja że wszyscy wszystko mają na początku 120 lvl , skille , bronie , jedyne co robisz to ulepszasz co jest wkurwiające na tym poziomie alchemii , server do dupy i tyle

bo to jest server do pvp na kazdym masz na start 120lvl....

server off??

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@UP najwyraźniej tak :)

A problem już rozwiązałem ale teraz serwer off hehe

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Gość mnie rozbraja.. chyba nie wie co to znaczy server PVP... właśnie o to tu chodzi. każdy ma równe szanse.. jeżeli chodzi o alchemie to zgadzam sie jest wkurwiajaca a poza tym SERVER pvp jest po to zrobiony by się świetnie bawić i sprawdzać swoje wymarzone Buildy.

@EDIT

Tak SERVER off... chyba coś robią . Możliwe że globale teraz nie beda dla kazdego , i elki... ale to tylko moje wymysły, zobaczymy jak bedzie naprawde

Opublikowano

powiecie jak wbić na ten serwer bo jak odpalam tego clienta to wyskakuje jakiś błąd bo mam zrobić?

52324509.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...