Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer[Dedyk]

MAFRIX123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglbym zostac mam spore doswiadczenie, raczej nadawal bym sie. Gdzie zlozyc podanie i dowiedziec sie czy ma creatiwa i jakie komendy.

Opublikowano

W pewnym momencie administracji się zachciało zabawy więc tepnała wszystkich na war-zone (bez żadnego pytania) i naszykowani wcześniej ludzi zaczeli wszystkich zabijać. Skutek tego taki, wszyscy stracili itemki. Prawdziwe gówno. Miałem przy sobie 12diaksów, 41 mossy-cobblestone, ze 20 złotka, 2 stacki żelaza i z 10 lapisu no i jeszcze inne pojedyncze itemki. Miałem jeszcze całkiem dobre eq (na sobie), ulepszony na 40 lvl kilof - jakiś cichy dotyk czy tam jedwabny dotyk (kolega mówił że bardzo dobre) i zbroja z ochrona ognia III albo II WSZYSTKO STRACIŁEM.

Nie polecam.

DBSTP

Opublikowano

Sofoklates mozesz mi napisac jakie informacje mam o mnie napisac do podania na moderatora? A co do nicku to tak jak na forum jestem WifusHit.

Opublikowano

Czy gracze mnie lubia to ja nie wiem bo krotko gram. A daliscie juz mozliwosc modom dawania dzialek?

nick: WifusHit

czy lubia mnie gracze: na tym serwerze nie wiem ale jezeli na innych mnie polubili to i na tym może mnie polubia.

znajomosc komend i jakie komendy: umiejenosci 9/10. znane mi mniejwiecej komendy: dawanie cuboidow, dodawanie i odejmowanie graczy od cuba,setwarp, kick, ban, time, weather, spawnmob, tp, give itp. oraz zapelniajoce i wypelniajace takie jak replace, outline, set itp.

PS.

Zrobcie cos z tym serwerem bo mnie ciagle wyrzuca. Nie moge wogole pograc.

Opublikowano

Ok, ale molbys napisac mi jakie mam mniej wiecej komendy. bo tylko komenda time narazie mi dziala.

Weź dodaj mi komendy. Mam tylko tp, weather i time to jesdyne komedy jakie moge uzyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...