Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soban [1.1][FB+RP][Non-Premium][No-WL]

Zielonek09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... serv się dobrze zapowiada i nie będzie lagów bo jest dobra maszyna i internet dobry więc na 101% zagram ;)

@EDIT: Jak coś będę miał nick : EIGHTY86SIX

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ja również zagram i czekam na start serva - nick: LysyJohnny

PS. Mógłbym zostać modem? Znam większość komend i ogarniam MC.

"Widziałem jak się uśmiechasz, widziałem jak sie śmiejesz, nie chce patrzeć jak cierpisz!"

mca.png

mca.png

Opublikowano

Nie polecam totalnie..., -10/10.... 20 minut stania i proszenia admina bo chcialem kupic dzialki i lipa... 1 mowi "NIE SPRZEDAJE DZIALEK" 2 afkuje. H@ jest ale mnie ingnorowal. NIE POLECAM ... Chaos totalny...

Opublikowano

@Zielonek09, pisałem ok. 10 razy. :) To nie jest ładne... Wcześniej w 3 minuty działkę dostałem, 4 prośby wystarczyły, a wczoraj 10 próśb około poszło i nic.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@

Lon333ly, zielonek to najlepszy admin, ale nawet on nie ogarnie jak mu 5 osób spamuje, teraz są dodatkowi moderatorzy, a więc będzie jeszcze szybciej. Btw. szukamy moderatorów, a więc śmiało możecie pisać podania na forum (dzisiaj powinny być ukończone). Link do forum na serverze. ;]

Opublikowano

@Wojaszek, pisałem że byłem AFK, bo z kumplem forum ogarniałem, ale widać ty jesteś panienka i nie możesz poczekać lub pójść pozbierać surowce na domek tylko pewnie jak byś już poczekaj i zdobył tą działke to byś zrobił ją z dirtu!

nie pisales, ze byles afk. Jedynie co pisales to " ... " " ? " nic wiecej. Nie mogles mi odpisac za chwile czy cos w tym stylu? Czlowieku. Jak nie masz czasu na serwer a go zakladasz to powodzenia w przyszlosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...