Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tańsze ceny boostów!

KamDG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a działa kupno za ssmany, czy jest bug ??

Opublikowano

ku*** działa. teraz to w grze są dwie wersje graczy - cziterzy i ccxy ^^ <olaboga> nie gram już w to puki jakoś tego nie ogarną albo niech zrobią ze nie bedzie boostów tylko za kase w grze i po sprawie by było xD

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi opcja płatności przelewem? Przy wyborze klikam na przelew a wyskakuje mi jakaś inna opcja :huh: Kupiłam za pomocą smsa i jest ok.

Opublikowano

Dlaczego nie działa mi opcja płatności przelewem? Przy wyborze klikam na przelew a wyskakuje mi jakaś inna opcja :huh: Kupiłam za pomocą smsa i jest ok.

kupujesz przez ukash a kupon kupujesz ze swojego konta w banku:)

Opublikowano

Nie działa już mam normalnie dolce!!!! AhA i dlaczego na swojej stronie nie mam opcji kupna przez sms?? Na screenie jest taka opcja a u mnie od założenia konta można kupić jedynie za dolary a nie złotówki.

Opublikowano

Nie działa już mam normalnie dolce!!!! AhA i dlaczego na swojej stronie nie mam opcji kupna przez sms?? Na screenie jest taka opcja a u mnie od założenia konta można kupić jedynie za dolary a nie złotówki.

Zmień narodowość na ea.com na Polskę.

Nowicjusz
Opublikowano

no i niech nie zmieniają, chociaż ja już więcej nie doładuje:P

doładowałem swoją kartą do konta bankowego za 2,25(8k boostow) - zadziałało i pobrało w nowej nizszej cenie

---------------------------II---------------------------------- 4,5(17,5k boostów) - -----------------II------------------------------

ale żeby im się coś nie odmieniło i nie pobrali więcej dla pewność kupiłem paysafecard za 20zł i mam teraz ponad 100k boostów:P od razu przyznawali mi boosty.

Opublikowano

Sms'y Działają Bynajmniej te za 12,30 5750 Boostów Sam wysyłałem a co do tych ceny chyba zostaną bo na innych krajach są takie same ceny bynajmniej to nie żaden bug.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Ja sie modle, żeby jeszcze jutro były ..

A ja, żeby do weekendu :P To raczej nie możliwe, ale jeśli tak do wtedy dopiero będę mógł sobie doładować.

Od dziś : Cała polska jeździ CCX !

Opublikowano

Ja przed chwila kupowałem boosty i zaznaczałem,że mają być przelewy,ale pomimo wszystko przekierowało na Moneybookers,więc co tam wypełniałem dane trochę nie kompletnie tak aby założyć tam konto i później mi założyło i przekierowało dalej na płatności gdzie można było wybierać różne banki później wykonałem przelew i dostałem boosty.Sms-y nie działają bo nie przychodzą wiadomości na fona.

Opublikowano

Ja przed chwila kupowałem boosty i zaznaczałem,że mają być przelewy,ale pomimo wszystko przekierowało na Moneybookers,więc co tam wypełniałem dane trochę nie kompletnie tak aby założyć tam konto i później mi założyło i przekierowało dalej na płatności gdzie można było wybierać różne banki później wykonałem przelew i dostałem boosty.Sms-y nie działają bo nie przychodzą wiadomości na fona.

Masz na myśli punkty speedboost kupione poprzez sms? np. 4 500 boostwo za 7,38 zl?

logoaks.gif

Opublikowano

Pytam się jeszcze raz. Czy działa możliwość płatności przez sms 4 500 boost za 7, 38 zł? Czy sms zwrotne nie przychodzą?

logoaks.gif

Opublikowano

Masz na myśli punkty speedboost kupione poprzez sms? np. 4 500 boostwo za 7,38 zl?

Nie,nie smsy nie działaja i powyżej w moim poście to napisałem.

Opisałem tylko usługę zakupów boostów poprzez Moneybookers.

Opublikowano

Mi doszedł SMS za 5 750 SB (12,30zł), więc ten z pewnością działa :)

143516sygna.png

Opublikowano

jak nie działają jak działają z około 2h temu doładowałem boots-y sms-ami po 7 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...