Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie przeciwników.

Diaz7321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Gram w LoL'a i ostatnio zauwazyłem cos dziwnego...

Gram 3vs3 Masterem Yi , moje konto ma 17 lvl

W druzynie mialem również Lux , 16 lvl (sprawdzałem przy statystykach po walce)

Oraz Garena lvl 15.

W Przeciwnej drużynie było :

Gangplank lvl 18

Singed lvl 16

Talon lvl 30

Chodzi jak się już pewnie domyślacie o Talona .

Nie kupywałem run bo przed lvl 20 nie oplaca mi sie kupowac run 1 i 2 kręgu. Nie mam tez odblokowanych wszystkich specjalizaji.

Jak to możliwe ze ja bez run i bez wszystkich specjalizacji mialem wdać się w "sprawiedliwą" walke z tym Talonem?

Nie użalam sie bo wygralismy tą walke , gangplank i singed nafeedowali mnie 17/12 (z czego 10 razy padlem od talona) po feedzie mialem op damage wiec problemu z wygrana nie było .

Aczkolwiek pytanie : Na jakiej zasadzie działa system dobierania przeciwników?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie koniecznie musiało to być losowe dobieranie przeciwników możliwe że 1 osoba z nich zaprosiła resztę do gry.

Chyba nie dokładnie Ci to wytłumaczyłem :P

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Premade , moze w LoLa wybitny nie jestem , ale mam swoj pewny staż w MMO ;)

Aczkolwiek myśle ze to wlasnie lvl przeciwnikow powienien zalezec od tego jakie lvl sa w grupie... bo koles zalozy nowe konto z 1 lvl i zaprosi 4 kumpli po 30 lvl na 5vs5...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ta ja niedawno nowym kontem wbiłem 30lvl (mam 170~~ winów) a na normalach losuje mi prawie ciągle ludzi po 400~~ winów, ostatnio nawet grałem z kolesiem 1900 winów w przeciwnej :P to jest jakieś dziwne. Nie załamywać się tylko grać, bo grając z lepszymi więcej się uczymy niż grając z noobami jakimiś :P

Gold Member

nvm

Gość Menesterowy
Opublikowano

Ostatnio chodzą słuchy, że jeśli na początku gry, po rejestracji wybierzesz np. 'Expert' w okienku zaawansowania gracza, to będzie wybierało graczy, którzy też ową opcję zaznaczyli...

Co do większych i mniejszych poziomów w drużynie przeciwnej: Są to najprawdopodobniej premade, w których low lvl'e proszą większych o 'doexpienie', bo nie mogą z nikim wygrać.

Opublikowano

Cześć! Gram w LoL'a i ostatnio zauwazyłem cos dziwnego...

Gram 3vs3 Masterem Yi , moje konto ma 17 lvl

W druzynie mialem również Lux , 16 lvl (sprawdzałem przy statystykach po walce)

Oraz Garena lvl 15.

W Przeciwnej drużynie było :

Gangplank lvl 18

Singed lvl 16

Talon lvl 30

Chodzi jak się już pewnie domyślacie o Talona .

Nie kupywałem run bo przed lvl 20 nie oplaca mi sie kupowac run 1 i 2 kręgu. Nie mam tez odblokowanych wszystkich specjalizaji.

Jak to możliwe ze ja bez run i bez wszystkich specjalizacji mialem wdać się w "sprawiedliwą" walke z tym Talonem?

Nie użalam sie bo wygralismy tą walke , gangplank i singed nafeedowali mnie 17/12 (z czego 10 razy padlem od talona) po feedzie mialem op damage wiec problemu z wygrana nie było .

Aczkolwiek pytanie : Na jakiej zasadzie działa system dobierania przeciwników?

Standart , ja majac 150 winow gralem przeciwko kolesiom ktorzy mieli po 1500 winow :P w skrocie wszystkie pseudo systemy matchmaking od riota są do dupy

GunzAlex.png
Opublikowano

Standart , ja majac 150 winow gralem przeciwko kolesiom ktorzy mieli po 1500 winow :P w skrocie wszystkie pseudo systemy matchmaking od riota są do dupy

A wiesz że na normalach jest "ukryte" elo?

I tak dobierani są przeciwnicy w match makingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...