Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jaki najlepszy hosting ?

MOM3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Postanawiam sobie zrobić forum pod prywatny serwer Metin2 ,i tu do was pytanie "Jaki polecacie mi (tani,łatwy w obsłudze) hosting z .pl np. mojanazwaserwa.pl??

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

OVH.pl

LH.pl

Stanowczo odradzam proserwer.

OVH.pl

LH.pl

Stanowczo odradzam proserwer.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

jeszcze dalsze propozycje np. .eu itd .

@ coś typu lh ale tam jest jakiś adres zamieszkania itd .wieć nie loguje sie

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

a czym się różni domena a hosting bo ja chce stawić fourm ?

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Domena:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Domena_internetowa

Hosting:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hosting

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak Hosting to ten:

http://www.webd.pl

edit1: hosting to serwer pod stronę a domena to adres url strony np. www.mpcforum.pl!!

edit2: jak ty chcesz stawiać forum jak nawet nie wiesz co to jest hosting i domena!!

Opublikowano

dobra jest.:

home.pl

nazwa.pl

oraz www.1and1.pl. <- Firma od niedawna na rynku, ale bardzo dobrze promująca się.

Najlepiej zakładać hostingi na zagranicznych serwerach a domene bierz z tych powyżej. Dlaczego? Zagraniczni posiadaja wiecej miejsca, i za free gdyż u nich to normalne (WWW) - u nas bardziej stawia sie na domene niz na serwerownie. ;)

Opublikowano

dobra jest.:

home.pl

nazwa.pl

oraz www.1and1.pl. <- Firma od niedawna na rynku, ale bardzo dobrze promująca się.

Najlepiej zakładać hostingi na zagranicznych serwerach a domene bierz z tych powyżej. Dlaczego? Zagraniczni posiadaja wiecej miejsca, i za free gdyż u nich to normalne (WWW) - u nas bardziej stawia sie na domene niz na serwerownie. ;)

i są większe pingi :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

dobra jest.:

home.pl

nazwa.pl

W 1&1 są haczyki, naciągają ludzi, wiem to z własnego dośw.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie korzystaj z 1and1, dlaczego? Przeczytaj umowę a się dowiesz.

Polecam:

home.pl dla domen, 3 domeny za 1 rok za darmo

linuxpl.com w miare stabilne serwery i dobry uptime

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...