Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Dot. Chomikuj.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Mam pytanie dotyczące opcji " zachomikuj " , np. zachomikuję film który ma 500mb to gdy ktoś go pobierze to dostanę 250 mb ?

A jeśli gość który zachomikował film, i później ja zachomikuję i wtedy ktoś pobierze to dostanę około 165 mb ?

@@@ W tłumaczę, zachomikuję film który ma 600 mb, przychodzi roman do mnie i pobiera ten plik który zachomikowałem od np. zenka i dostanę 200 punktów czy połowę ??

A i ile trzeba punktów na 1 gb ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Podłączam się pod pytanie.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Hmmm mi się zdaje że dostajesz punkty które możesz wymieniać na transfer chyba 1 gb kosztuje 5000 pkt. ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tak wiem, tyle że mi chodzi o całkiem coś innego, oto chodzi np. ZenekxXxX wrzucił film Piła , która waży 800 mb, ja to od niego zachomikuję ok, Roman wszedł na mojego chomika i pobiera ten film , i mi przychodzi 800 mb czy 400 , a druga połowa idzie do ZenkaxXxX ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zróbcie sobie dobrego chomika (tak z 2TB, chomikujcie od innych). Potem wyślijcie kilka reklam i gwarantuje 15k/24h. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...