Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minex [24/7] [1.1] [No-Recomend Bukkit] [Surviwal] [No-Premium] [No-WL] [23S] [Dedyk]

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy... Nie uzywam plikow krzysztofy mam tylko pemissions od krzysztofy reszta to sam szukalem Ja nie zarabiam gdy wy wysylacie nie kaze wam wysylac i kupowac ale dzieki temu przyczyniacie sie do rozwoju serwer gdy serwer bedzie chodzil normalnie mozna zwiekrzyc sloty dzisiaj juz bylo pare razy na max potem przesle statystyki z ostatnich dni, A jezeli do cubow wracac to 1.My na tym nie zarabiamy to sie tyczy tak ze Vipow itp... cub jest platny poniewaz nie bede dawal cuboidow za darmo na surviwalu poniewaz to jest bez sesu W zyciu nie ma nic za darmo.

Pozdrawiam ElosPL

Opublikowano

Masa nie opłaca się... Dzisiaj grałem na serwerze i dołączyłem do tak zwanej "gildi". Był tam cub, ale okazało się, że nie dołączą mnie do cuba bo nie zapłaciłem. Niby za co miałem zapłacić? Byłem w ich gildi to chyba powinni mnie dołączyć jako członka. Dla mnie ten serwer nie ma przyszłości. Adminem jest jakiś 10 latek, który ci każe płacić za dołączenie do cuba gildi.

[Edit]

,,Serwer jest prawie caly czas full a wiec to oznacza[Chyba] ze oplaca sie grac nie ?" Co z tego, że jest cały czas full? Wbijają tam 7 latki, którzy będą ci co 5 min przybiegać i zabijać dla przyjemności chociaż im nic nie zrobiłeś... Pewnie powie mi "to jest survival" ale jak się da tak grać? Powie mi ktoś?

Opublikowano

tak z administracji wylecial whiteterrain poniewaz na godzie lub gamemodzie zabijal.

@2xUp Jest tak ze jezeli chcesz dolaczyc do cuba to musisz zaplacic nie placisz za dolaczenie do gildi tylko za pelne prawo do cuboida ja jestem czasami w dobrym humorze tak zwanym i moge dac ci do cuba za darmo jezeli ladnie poprosisz i jezeli uzyskasz zgode od wlasciciela cuba

Opublikowano

H@ admin a po polsku się wysłowić nie umie... Ja bym wywalił również ciebie. White nie był wcale zły czasami coś zrobił, ale on troche ogarniał a nie tak jak ty.

Opublikowano

Nie polecam serwera. H@ zabija komendami bez powodu. Grałem tu 3 dni, eq zrobione, wojna jest a admin przychodzi i zabija. Rozpatrujcie to sobie jak chcecie, ale nie polecam tutaj gry.

Opublikowano

Przepraszam ze kazdy was zabija a zabijac z godem lub gm to mogl tylko white powniewaz reszta adminow jest na tyle madra ze nie uzywa goda itp. ja na serwerze malo co jestem poniewaz szkola mi na to nie pozwala. A wiec pozdro.

Moge zmienic tryb na rp. czyli dzialki chociaz w tedy bedziecie musieli czekac dluzej na dzialki chyba ze znajdzie sie ktos powiedzmy (No-Life) ktory bedzie dawal dzialki.24/7

Opublikowano

Nie polecam. Nawet nie wszedłem na serwer, a już widzę że serwer 0 przyszłości. Skargi nie są bezpodstawne..H@ to bachor(ortografia, zachowanie) , jak widzę 0 zabezpieczenia przed grieferami, no i w dodatku burdel.

Opublikowano

Cuby za kase? to chyba grają tam same 10 latki którzy mają bogatych rodziców.... serwer najwidoczniej tylko dla kasy , a jak już ktos napisze zła opinie to admin próbuje sie tłumaczyć na forum aby zarobić jeszcze więcej

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Diaz juz pisalem kiedys ze cala kasa idzie na serwer my na tym nie zarabiamy i ostatnio przemyslalem czy nie usunac ze by kupic cub ale zrobie tak ze nie bedzie cuboidow w ogole i jedyny cuboid to bedzie chyba claim z factions albo i nawet tego nie bedzie zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...