Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRAĆ NA SOLARZE?

xxLordZibixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie zbyt. Odpowiedź ? Ceny troche wysokie jak na stojący 1 miech serwer polecam poczekać jeszcze troche i wtedy zagrać gdy będzie można lepiej zarobić.

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Jak cię ciągnie do metka to oczywiście polecam serwer, może ceny nie są obiecujące aż tak bardzo

Ale nie sa również wygórowane tak jak na innych serwerach

Dlatego moja odpowiedź brzmi. Graj! ;D

NIE MA

Opublikowano

Ninja dagger w pvp zajebista postać co do expa radzi sobie. Jak ogarniesz eq w miare to lajtowo możesz grać ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

moim zdaniem nie opłaca sie grac na całym PLu.

Dlaczego? najwięcej botów, pełno yagów na allegro i wszsytko drogie w metku.

Jak global to polecam US albo SG.

Opublikowano

Graj, kupujesz sb przepustki i zbierasz drop. Jak zebrałem dobre itemki i trochę yang to 2 kamole z przepustki możesz wyciągnąć. Za parę miesięcy zrobisz aure z m1 na P i eq +9. Ale to zależy ile ich uzbierasz.

Opublikowano

Graj, kupujesz sb przepustki i zbierasz drop. Jak zebrałem dobre itemki i trochę yang to 2 kamole z przepustki możesz wyciągnąć. Za parę miesięcy zrobisz aure z m1 na P i eq +9. Ale to zależy ile ich uzbierasz.

Aury to raczej nie , bo wojem nie gram. Ale jeszcze lepiej bo gram daggerem a mają podobno tanie KU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...