Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ninja dagg - S26

fallen402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na Pl'u dobry rok nie grałem i cały czas zastanawiam się czy nie wrócić tak przed ferjami żeby coś tam ugrać. Wybór serwera mam prosty tak jak i profesji - Solar ninja dagger. Grałem kiedyś ninja dagg - 62lvl, ale tam ja akurat sam mało expiłem do 36lvl a potem od 55 do 62. Chciałem zagrać na s26 bo z tego co czytałem ceny są w miare niskie. I mam pytanie do was, czy dam rade zagrać tam daggerem ? tz. głównie chodzi mi o exp i o yangi, z tego co czytałem ninja do 65lvl (smoczych) max hity 300 wyciąga. Jestem dosyć leniwy i nie lubię bić 2 grupek szponów przez 2 minuty. Jak miał bym zacząć od zera, bez is i allego? Najlepiej niech wypowiedzą się gracze którzy grali kiedy kolwiek ninja i coś ugrali w miarę samemu i w dość szybkim czasie, nie nastawiam się że będe zarabial 50kk dziennie i nie wbije w tydzien 50lvl.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ninja ma troche słabe dmg :< odobiście wolał bym zamienić tego daggera na jakiegoś woja 60+

I było by o wiele lepiej. Ale to tylko moje zdanie gdyż ja uwielbiam wojownika pod exp jak i pod pvp :)

Co do serwera to na s26 najlepiej ceny nie są tak wygórowane jak na innych serwerach :D

NIE MA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...