Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rammus

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co do rammusa czy wg was ta postac jest dobra? bo dzis go kupilem i wgl nim nie ogarniam staty 5/7 prosze o jakies porady co do rammusa i jaki bulid itd .

Ps.Z lee sinem mialem podobnie pierw lamilem gralem ta postacia 2dni i teraz jest to moja najlepsza postac.

Ps2.Nie chce junglowac

Opublikowano

To jest mega tank, malutko bije ale jest najbardziej wytrzymaly, ja z buildem w 4 sie na mnie rzucili i chuja mi zrobili ^^ w 1;1 moze malo wali ale przeciwnik tez gowno wali i tylko trzymasz sie i bijesz i mu szybciej spada hp bo jestes czolgiem :P Lecz lepszy jest do pomocy wbijasz na kulce, ulti i bijecie ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Rammus i Lee sin to zajebiste champy, tylko trzeba je ogarnac. Jak masz slabe staty rammusem, to po prostu duzo nim graj i samo przyjdzie ;p Rammus to bardzo dobry tank i na dobre ulti. Z sexy buildem zrobisz double killa 1 vs 2

;)

Opublikowano

ja gram normalnie na linii.

build:

doran shield -> buty merkurki --> thornmail czy jakos tak daje 100 defa --> guardian --> warmog --> ta lodowa tarcza 99 defa i 500 many(jakos tak ^^) --> sprzedajesz dorana kupujesz fona -> sprzedajesz buty kupuje warmoga :D (nie musisz ich sprzedawac bo wolny jestes ;p)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

A na co Ty liczysz? Rammus to tank, a nie AD Carry, raz zdobędziesz fraga, raz nie, jeżeli koledzy patrzą na Twój match history, to wyjeb ich ze znajomych i zignoruj, bo daleko nie zajdziesz patrząc tylko na staty.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Rammus to najlepszy tank w grze, jest posiadaczem b. dobrego taunta, a dzięki swojej ochronce jest prawie nie do ubicia. Co najlepsze mimo, że jest tankiem ma spore ad dzięki pasywowi, a dmg z ulti jest całkiem przyzwoity. To się nazywa OP!!!! Dlatego też nie pograsz nim sobie na rankedach (rammus jest zawsze banowany)

Opublikowano

Nie obrazając Cie, idiota jestes

Nie obrażając Cie, chyba Ty. Jak masz 10lvl i grasz zasrane normale to się nie dziw. Na rankedzie jak rammusem na lane pójdziesz to dostaniesz flame na pizde i 4x reporta.

Gold Member

nvm

Opublikowano

rammus to jedynie jungla, gdzie ty nim chcesz isc jak to na solo nie ma life steal a na linie dostanie w dupe od ad carry, a nawet support go obije. W jungli sprawdza sie swietnie, szybkie ganki i efektowne, dobry do rozbijania turretow kiedy wlaczy ulta. Nie musze wspominac, ze z full buildem ma sie 500 armora i 300 mres takze power jest tak jak dmg z passywu ^^

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie obrażając Cie, chyba Ty. Jak masz 10lvl i grasz zasrane normale to się nie dziw. Na rankedzie jak rammusem na lane pójdziesz to dostaniesz flame na pizde i 4x reporta.

Szkoda mi ciebie, ni chuja sie nie znasz. Rammus jest dobry zarówno na normalną linie jak na jungle i solo topa.... Jego ulti jest świetne do TF'ów i powiem ci że pewnie nigdy nim nie grałeś więc się nie odzywaj.

Co do tematu to rammus jest najlepszym tankiem w tej grze. Polecam go i wg. mnie powinien być za 6300 bo to jest jebany czołg :)

Opublikowano

Szkoda mi ciebie, ni chuja sie nie znasz. Rammus jest dobry zarówno na normalną linie jak na jungle i solo topa.... Jego ulti jest świetne do TF'ów i powiem ci że pewnie nigdy nim nie grałeś więc się nie odzywaj.

Co do tematu to rammus jest najlepszym tankiem w tej grze. Polecam go i wg. mnie powinien być za 6300 bo to jest jebany czołg :)

Ale po co walczysz, przecież oni mają rację.

Rammus to nie jest postać na lane i tak jak mówili tylko jungla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...