Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakerzy na GG.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie mialem. Nie podaje hasel zeby mi ktos doladowal eurogabki na naszej klasie. pozdrawiam i życze wielu

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

wystarczy kogoś na komputer wpuścić, w minute ma wszystkie rozmowy na gg do oglądnięcia łącznie z hasłami do konta ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

na sramosiach,widzę że ktoś nie wie kto to haker (:...

Większość hackerów (czyt. lamerów) tak działa. Zgaduje lub znajduje hasła jakiś innych lamerów którzy podali je na jakiś stronach a potem "ojej ale hackerzy włamali mi się na gg, o matko następny będzie facebook! to pewne anony."

@Great White.

Dobrze że Ty wiesz i co najważniejsze wiesz jak się przed nimi zabezpieczać i dzięki temu "wszystko o Tobie wiedział pies" - szkoda że ja ni chuja z tego nie rozumiem.

Hacker który włamuje się żeby "wszystko o Tobie wiedział pies" to tylko lamer.

Opublikowano

chwalić się każdy może ale potrafić to nikt nie umie

poznać hasło z pliku konfiguracji czy je po prostu znać bo sie je poznało wcześniej w jakikolwiek sposób to tylko zwykła kradzież, włamać się to sztuka zalogować sie na konto nie znając kompletnie hasła tylko je zdeszyfrować a to praktycznie nie jest możliwe oprócz wykorzystania exploitów ( w sumie łatwe do zastosowania zwłaszcza w sieciach lokalnych ) ;)

zresztą bez znajomości hasła nikt nam sie do konta nie włamie nigdy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Podaję hasło żeby dostać yangi w metinie. :unsure:

Joke.

Nie miałem takiej historii, hasła do wszelkich kont mam w zeszycie, jak zapomnę zaglądam do niego. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pierdolenie... ja sam jestem "hackerem" zgadlem 20 kont do metina w 10 min. Dodam iz byly tam postacie z przedzialem 20-60. Oczywiscie jak to hacker robi okradlem je.. a dlaczego? dlatego, ze ludzie maja hasla takie np.

id:Misieq1998

h:Misieq1998 lub Misieq123

Pewnie ten twoj hacker to byl twoj kolega itd.

Czasami wystarczy tylko imie znac... w wiekszosci przypadkow mozna sie domyslic np Łukasz - luki12

76561198034810506.png

Opublikowano

lepiej opierdolic jakiegos metinczyka na 20zl SMS i nie trzeba doladowywac konta co miesiac ;>

nie wiem po co ktos mialby sie na gg wlamywac ?

@UP tak a ja siedze u prawicy Boga Ojca...Takie bajeczki to rowiesnikom mozesz mowic

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz na osiedlu to ktoś miał większe szanse ;)

A tak to nawet kolygerem jest trudno wychwycić ;)

Osobiście nie miałem takiej sytuacji ;0

Opublikowano

nie wierzysz? spróbuj. Wystarczy zasób słownictwa i wolny czas. To nie jest takie trudne. Okradałem z cash'u na last chaos eternia games około 20+ osób. Np. RycekPL haslo to RycekPL lub komputer haslo komputer itd. Zebralem darmowy cash, które dostały konta co mają 1 rok +. To była równowartość chyba 21 dolarów

76561198034810506.png

Opublikowano

Mi także nikt się na gg nie włamał :D

Off. Co do kręcenia lapsów z kont to dorobiłem się 9 kont steam i to nie byle jakich ^^

11hbhnt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...