Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać w 100% do PvP jaką wybrac?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam polecam Ci mentala jak umiesz grać to i sobie w wbijaniu lvl poradzi.

Duchowe koxiarskie jest i nie ma co gadać na P to max dmg sieka...

Ja Mentalem gram i nie narzekam :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Zrób dwie postacie na priwie, jakimś pvp.

Wykoś jak tylko potrafisz i porównaj... Każdy kto sie bawi w pvp ma dużo hp i absy, miecz i 2h to podstawa, może tam trochę magi, bo to nie majątek. Weź pod uwagę też, że mało kto robi hp + sztylety, bo przecież ninji tak dużo jak wojów nie jest. Każdy 'koxu' też ma sokoła... + kd woja ofc.

Jeżeli wczytałeś się w tekst, to pewnie wywnioskowałeś, że polecam daggera ;)

Na prawdę jest to fajna postać, wbij 70 to będziesz miał jeszcze krycie się - przydatne gdy mało hp zostaje, kryjesz sie, chmurka>szybki>zaska i zgon ;)

W dodatku pomyśl też, że bossy na ninji to nic trudnego... rozwijaj przy okazji polimorfie, a objedziesz na jednym marmurku 2 bossy na 4 ch ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Polecam bodego :P Pro eq + pro skille i nikt Ci nie podskoczy, a jeśli będzie chciał PvP to jak odpalisz skilla to zwątpi :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Dagger 65lvl. Zasadzka i krycie sie na g Lub p :D.

Oczywiście to jest moje zdanie.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

jak dla mnie najlepszą postacią jest szaman leczenie :) niby taka nie pozorna ale wiem z własnego doświadczenia ze jest to super postać

dlaczego ? odpowiedz jest prosta

nikt praktycznie nie wkłada do broni kd na szamana absów na niego tez malo kto robi do tego skile sie regeneruja co okolo 5-12 sec (jesli ma sie duza regeneracje skili ) jak masz cale eq do pvp (mowie tu o zbawce +9 z kd i eq z bonami po 10 na ludzi ) ta postac jest praktycznie niepokonana bo zadajesz okolo 4k ze skila minimum

jesli chcesz walczyc taka postacia w pvp to najlepiej jest uciekac od przeciwnika i bic go skilami

uwierz mi ze leczenie naprawde robi robote :)

DAJ +

Opublikowano

Na dłuższą metę polecam Bodziaka, BM to kosa w pvp ale ciężko się nim expi do tego trudno wbija się skille od G wzywyż, bo jak tu dropić kamole, jak metka bije się z pół godziny? Bodym zawsze możesz wbić wysoki lvl i o zarobek nietrudno, a taki Bodziak 86 lvl+ z dobrym Trytonem, aurą i wirkiem na P, skończonym biologiem to kosa jakich mało ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...