Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać w 100% do PvP jaką wybrac?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam Surę Wp 55lvl i dropie nią kamole od dłuższego czasu i trochę się ich nazbierało więc postanowiłem sobie stworzyć Pro postać do pvp. Tylko nie wiem jaką wybrać i na jakim lvlu zostawić ją do PvP żebym był przez wszystkich uważany za tzw. KOXA (myślałem nad 54lvl-em) . Proszę o propozycję.

PS: Będę kupował eq 10% na Ludzi i Wbijał skile na G/P

Modek nie usuwaj tematu chcę aby każdy się wypowiedział

Opublikowano

ja bym proponował mentala na 55 z silnym g1 i duchowe,walniecie p + jeszcze uderzenie miecza na 1 i tapniecie + eq na ludzi kosa:)

StempelRevivel-1.png

Opublikowano

Polecam Ci Bodego lub BMa. Niby BM lepszy ale lepiej brać bodego. Eq pod pvp, skille P i mało kto podskoczy :) Nawet taki BM padnie, ale to zależy od eq i skilli.

Opublikowano

Mówi się że najlepszy jest BM do pvp ale to nie jest prawda ;)

Prawda jest taka że każda postać jest dobra do pvp zależy to tylko od tego jak ją rozwiniesz.

Jakie będziesz miał eq bony itp.

Ja osobiście polecam zrobienie wojownika bodego zrobić mu skile G/P jakieś dobrze wybonowane eq

I robić bony na ludzi, przeszywke, pż, siła ;)

NIE MA

Opublikowano

jak tylko pvp to archer, ma tanie eq

archer na 55 lvl czy tam 54 nic nie zrobi z trzema skillam na p cale g**** zrobi...

StempelRevivel-1.png

Opublikowano

nie oczerniajcie tak BM'a :( z ochroną na P bodziak który full na ludzi nie będzie miał problemów ale trochę słabiej ubrany będzie łaskotał. Ja bym ci szamana lekarza proponował ew. archera. obie postacie są dobre w pvp jak i na wojnach gildi a jeśli ktoś nno nie ma to z archerem małe szanse.

imetin_logo.png

Opublikowano

BM/ARCHER to wedlug mnie 2 najlepsze postacie do pvp lvl?? hmm 55/65 zalezy czy bd ci sie chcialo expic

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jak umiesz grać to nawet WP może być kozakiem.

A tak czysto do pojedynków polecam Ci daggera.

Z wybonowanym eq cud, miód i orzeszki. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

ja polecam w pvp healera 70 lvl leczenie przywolanie bylskawiczny i zwinka na G1 minimum i kosisz w pvp

sam mialem taka postac i wiem co to znaczy placzace woje 80+ o to ze masz full hp ;d

Opublikowano

Może dagger 69 lvl ?

Szybki, zasadzka, chmurka, wirek - 4xP Smocze +9 wybonowane, jakaś dobra stal, eq i kosa ;)

Na 54 to bm/healer/body. Bm fms um 15+. healer jesion z um ok 20 (podobno lepszy od wachlarza na 65), body zależy jakie będziesz miał eq i skille. Bo jak będziesz szedł Aura, berek, wirek a eq kryt /szycie/ ludzie, to możesz skołować fms sr 40+ z kd do pvp i jedziesz 'koxów' na hity.

Jak Aura, wirek i np. szarża, to fms z um'kami. Osobiście polecam pierwszy wariant jeśli chodzi o bodego, bo możesz też nim sporo podropić ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

prponuje tradycyjnie BM'a :) zrobić nim full biologa do 60 lvl'a :) wbić 65 lvl kupić szpona z bonem do int'a i 10 na luda kd +4 skille byś robił następująco Sferka duszek , ochro , i ogniste uderzenie :) za reszte kasy kupisz abs'y i masz kox'a do pvp :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Według Mnie najlepsza opcja to Woj Body na 48-54 lvlu około.

FMS ze średnimi 35+ , eq na szycie/ludzi i bicie z hitów.

Skille to Aura i Berek oczywiście.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Teraz zastanawiam się nad Bodym a Daggerem :unsure:

Bierz bodego, wojownik body złoży każdego daggera jak go dobrze rozwiniesz :)

A po za tym bodziakiem łatwiej wbijesz lv niż daggerem :)

NIE MA

Opublikowano

Up, nie każdego bo lepszy się znajdzie :) Graj tą postacią którą masz duże doświadczenie. Na 54lv do pvp najlepszy moim zdaniem jest bodziak. Przy 70lv Bm :P

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...