Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERVER DEDYK

kamillozz7k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie bede sie rozpisywal, mam zamiar zrobic nowy calkiem ekstra server lecz potrzebuje pomocy pisze powoli skrypt php i robie pliki serverowe lecz nie umiem zrobic dobrej grafiki wiec potrzebuje grafikow server ten bedzie na poczatku Samo FreeBuild lecz pozniej mam zamiar rozszezyc jego dzialanie i dokupic wiecej ramu i zrobic survival i Build Craft mode wiec takze mam juz zrobiony wlasny patcher do tego zeby ludzie nie musieli bawic sie z edycja klienta mam nadzieje otworzyc go za 3 miesiace bo narazie zbieram pieniadze i chcem zapiac go na ostatni guzik zeby nic nie szwankowalo mam tez juz serevr sms ktorym bedzie sie kupowalo zeczy w grze wszystko jest juz powoli robione i wszystko bedzie automatyczne wiec podsumowujac wszystko poszukujemy do pomocy :

Grafikow

Ludzi obeznanych w pluginach

i kogos kto zna sie troche na kodzie php aby pomogl mi to jak najszybciej pomoc

Kontakr

------------------------------------------------------------------

gg:23221415

email:[email protected]

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

Pisz tu

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/page__st__130

lub tu

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...