Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia - Ja, czyli nowy gracz nie wiedzący co w trawie piszczy.

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem graczem, jak każdy gracz, lecz nie miałem nigdy styczności z tibią, i chyba nadeszła pora, aby to zmienić ;). Poszukuję kogoś, kto za pośrednictwem skypa, ventrillo, TeamSpeaka lub innego programu tego typu wprowadzi mnie do tej mam nadzieję świetnej gry ;) W sumie Tibia na pewno taka jest, jeżeli przetrwała już tyle lat.

PS: Przepraszam za składnie, ale pisząc to robię także coś innego.

Opublikowano

Pisz na PW/GG/Skype. Wszystko w moim profilu. Doświadczenie mam duże ;) gram ok. 4 lata z przerwami.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Tak z ciekawosci. Jaka postacia bedziesz grac? Bo wiesz każdy Ci doradzi ta postać która lubi więc moim zdaniem takie sprawy lepiej na forum przedyskutować.

No chyba ze wiesz kim grać^^

snikersproject1.png
Opublikowano

A tak apropo postaci^^ jak coś polecam gre knightem aczkolwiek może on zniechęcić niektórych graczy do tibii bo trzeba nim skillowac. Choć szczerze sorkiem ewentualnie drutem na poczatek troche lepiej sie gra bo jednak w wiekszym stopniu "kosztujesz" tej magii, ktora w tibi daje tyle emocji xP Mnie osobiście pierwszy raz lepiej grało się knightem i tak już zostalo.

Palka nie polecam. Troche za trudna postac dla początkujących. Choc nie powiem że fajnie się nia gra.

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...