Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]help

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanko widziałem sporo ludzi którzy mieli normalną twarz a świecące oczy ( na żółto /royal ) i mam pytanie dostałem z suppla tez hełm barabrzyncy i też bym tak chciał tylko zbytnio nie wiem jak , wiem że trzeba coś założyć żeby nie było widać hełmu a efekt świecących oczu zostanie . Tak w teorii wiem , może mi ktoś pomoże ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Świecące oczy u royali możesz uzyskać poprzez hełm barbarzyńcy, twarz wilkołaka i zombie. A to że widzisz same świecące oczy jest efektem tego, że ktoś wszedł na server na którym jesteś i nie zdążyło mu jeszcze załadować ubranka dlatego widać same oczy. Tak samo jest gdy ktoś posiada hełm od Dead Space 2, wtedy widzisz same paski, ale gdy giniesz to ładuje ubranka wszystkim na serwie i później widzisz ich w przebraniach.

Steam: Skellington

Opublikowano

Same świecące oczy to efekt nałożenia głowy hallowen i bezgłowia.

Czerwone u natio, żółte u royal.

Gość w piżamie ze świecącymi oczami to efekt nie załadowania się tekstur, bądź serwera z bardzo dużym pingiem.

Hełm i bezgłowie, nie wiem.

Opublikowano

A gdy założę hełm i te bezgłowie to też będzie taki efekt? I jeszcze jakim cudem widziałem ludzi którzy mieli normalną twarz i świecące oczy ? Na pewno nie było żądnych itemków hallowenowych widocznych .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...