Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest?

mikolaj2698

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio patrzyłem na elitepvpers.com o Nostale i znalazłem taki temat :

http://www.elitepvpers.com/forum/nostale/1660766-pserver-software-skrillex-opennostale.html

Niestety nie znam niemieckiego i z tłumaczenia też nie wiele rozumiem więc może by ktoś powiedział co to jest i o co z tym chodzi bo myślę że to może być priv.

//koduj linki!

Opublikowano

Ważne: Nie pytaj mnie o projekcie. Nie mam nic więcej do naśladowania ze względu na moje studia tak. Nie mogę powiedzieć, czy inne wersje wydarzeń, lub czy będzie kiedykolwiek być "grywalna".

Skrillex pierwszą wersję swojego oprogramowania wydała PServer. chwili nie można zrobić nic, oprócz do odkrywania mapy. Brak umiejętności, wrogów, lub w inny sposób. Jest tylko jeden Server Explorer Komendy GM: (typ na czacie)$ goto mapid XY Przykład: $ goto 9 50 50 <--- starych NosVille wiem, czy chodzi o c + + i programowania Server są, można pod [Tylko zarejestrowani . i mogą widzieć linki [/url] ] mu sprawozdania.jakiekolwiek pytania będę przesyła je do niego. Pobierz go tutaj: . [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki ] , aby uruchomić Krótki przewodnik do serwera: pobieranie plików serwera , Microsoft SQL Server 2008 do pobrania (związanych z tym SQL Server Management Studio) MySQL nie jestnastępujących ustawień podczas instalacji: Nazwa użytkownika: sa Hasło: SKR1LL3X bazy danych Tworzenie bazy danych: nos_MonKey - import kopii zapasowej bazy danych (folder bazy danych. pliku bak) w copy-Nostale_LOCAL.exe folderze NosTale i zacząć od nowa , jeśli jest uruchomiona.

Takie coś wyszło z tłumcza google.

icon_windows_xp_2003.gif

niochnioch.png

500p.png

Sygnaturka zrobiona przeze mnie : )

Opublikowano

Ja też go używałem ale i tak nic nie mogłem zrozumieć 8S

EDIT : Jeżeli dobrze rozumiem to są to pliki serverowe Nostale.

Opublikowano

O kur** to są pliki serwerowe, napisał, że jeżeli ktoś zna się na c++ i programingu, może się tym pobawić

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

ja już sie bawie. narazie staram się wogule sprawdzić ile % bugów mają te pliki ale wątpie żeby to ktoś umiał zrobić poza zawodowcami. pewnie hinczycy za kilka dni priva otwoża ;)

Opublikowano

Kurczę jak próbuję zainstalować ten Microsoft SQL to coś mi nie wychodzi. Popróbuję jeszcze.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

93 % bugów czyli jest prawie nie możliwe stworzenie priva bez zaawansowanego oprogramowania ;). Ja jeszcze sie pobawie i dam bratu pliki bo on jest na studiach informatycznych, ps. w technikum wybrał programiste więc troche sie na tym zna ;)

Opublikowano

Lol jakby byl priv to ok muj kuzyn tez sprobouje bo jest informatykiem moze wyjdzie ;d

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

To nie będzie priv tylko wasz własny prywatny server na wyłączność ( Single Player )

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

da mi ktos link o tych singl chociaz (ja bym nawet chcial ;d ) powody: 0 ksucia 0 nobow ;d

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

NosTale single player... To już nie byłoby NosTale... W każdym razie na Offline czy Online trzeba wlożyć wkład programowania C++, a to najwyższy, przyczym najtrudniejszy język programowania...

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

dajcie lnik do tego singl player nostale ;d

Opublikowano

Ja pobrałem ale wyskakuje że nie znaleziono pliku .dll

@Edit1 Wypowie się ktoś w tym temacie czy nie?

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Hello,

i'm elektrochemie from epvpers (developer of this "pserver").

Well if you can't understand the translated german, here in a short version:

Yes it's real, but you can't do anything. There are no enemys, no skills, nothing. You can just create a character, move around, port to maps ($goto) ($goto 10000 10 10 -> gm office).

But we will continue working on it, and maybe someday its "really" playable.

Best regards from Germany.

If you have questions, just ask. And you're welcome @ epvpers, if you talk english (pls, dont use a translator)

edit: Here's a video how to set it up: http://www.youtube.com/watch?v=_qbW3kkL2pU&feature=youtu.be&hd=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...