Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Podwodne Przetrwanie bu Spektraqs

addoh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Dzisiaj mam do zaprezentowania mapkę ( moja 1 produkcja xD ) tzw. "Podwodne Przetrwanie".

Historia :

Jesteś w ekipie wojskowej która zajmuje się badaniami stworzeń które zamieszkują najgłębsze wody oceanów.

Tak. Zgłosiłeś się na ochotnika żeby zanurkować 2 km pod wodę aby zbadać co się znajduje na dnie oceanu.

Nic nie znalazłeś. A cały sprzęt się zepsuł. Kontakt ze światem lądowym był nie możliwy , gdybyś wyszedł ze swojej kapsuły...

ciśnienie by cię rozgniotło. Mijały lata a twoje płuca nauczone do oddychania sztucznym powietrzem jakie produkowała kapsuła.

Gdyby zaczerpnęły świeżego powietrza przestały by funkcjonować ( I byś umarł ).

Dlatego aby przetrwać w dość "luksusowych" warunkach , a nie żywić się kamieniami , sadzić nie widzialne nasiona.

Musisz wypełnić wszystkie zadania :

(podpowiedź) : w twojej kapsule jest skrzynia z twoimi rzeczami.

Zadania :

-Zrobić sad

-Wykonać farmę

-Wydobyć węgiel

-Dokopać się do skały macierzystej

-Znaleźć 2 monster spawnery

-Dostać się do piekła

-Wykonać mob graindera ( stosując się do zasady że nie możesz wydostać się z kapsuły :) )

DOWNLOAD:

http://www.megaupload.com/?d=UHK71VLY

SKAN:

www.virustotal.com/file/ad1879eac23fa94b800545ca2164629af7af17c1d5aefc3658bc07c62ae771a7/analysis/1326719316/

SS:

imageshack.us/photo/my-images/803/podwodneprzterwanie.png/

Dla tych którzy nie wiedzą , spektraqs to mój nowy nick , a to konto stare więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...