Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Doskonały pomysł na serwer.

cinnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem temat, gdyż prywatne serwery, które są obecnie dostępne nie zadowalają mnie. Zazwyczaj dostarczają one grę na około miesiąc. Otóż mam pomysł na serwer, lecz nie mam kasy na założenie go. A mianowicie:

-Na serwerze maksymalny level do wbicia :150

-Drop KU/Instrukcji z metinów (po 5 z metina)

-Drop Kamieni Duchowych (od 1 do 5 sztuk) z metków +45lvl (1 kamień do P, lecz słabo wchodzące)

-System ulepszeń: jeśli chodzi o broń to po 4 epickie (na 80lvl, 105lvl, 125, 145), oraz 4 epickie zbroje (86lvl, 105lvl, 125lvl, 150lvl)

-Potrzebne perły na itemki powyżej 65 levela (takie jak na PLu), perły słabo dropiące, niedostępne u handlarzy, aby gracze zechcieli robić wyprawy na DT.

-Jeśli chodzi o konia to zaczynamy bez konia, aby go mieć musimy dropnąć medal konny w lochu małp i zanieść go do stajennego. Następne poziomy konia tak samo jak na 1 poziom: oddajemy co 5sekund, bez potrzeby robienia jakiejkolwiek misji.

-Biolog co 5sekund

-Nowe expowiska, jak Kraina Umarłych, Zombie itp.

-Zwoje egzorcyzmu/ rady pustelnika możliwe do kupienia za Monety-Zin (dropiące z metinów i mobów)

Tego typu serwery zazwyczaj przyciągają dużą ilość graczy, więc zachęcam do postawienia serwera tego typu. Jeśli macie jakieś pytania to w komentarzach/PW.

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

Cinnek zgłoś się do mnie na gg - 24525545 miałbym pewien pomysł.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...