Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy GM chodzą w nocy po serwach FB

Krasnorost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja mam może pytanie trochę z innej beczki. Niedawno powróciłem do metina (2 lata przerwy). Mam już jedną postać gotową do FB , jednak trochę obawiam się ją zostawić na całą noc na FB.

Moje pytanie :

-czy ma serio GM teraz chodzą po serwach w nocy i jak się nie odpowie na szept to ban

Jeżeli odpowiedź brzmi że chodzą to co za problem włączyć FB i Multibota by Slait. W multibocie zaznaczamy opcję wykrywania GM i żeby jak wykryje wyłączył Metina.

Opublikowano

Może się zdarzyć że sobie jakiś wejdzie i nigdy nie wiadomo kiedy ale jeżeli z multibotem to raczej nie powinni cię przyłapać

Tylko jak już masz stawiać bota to najlepiej w M1 :) Bo jak postawisz bota gdzieś na odludziu to on będzie tam akurat sprawdzał gdzie ty myślisz że on się ciebie tam nie spodziewa (miałem tak jak postawiłem bota w oazie :D )

NIE MA

Opublikowano

UP to nie działa jeżeli usunie znaczek zółty , więc to g**no da ... Jedyny sposób to piszczenie alarmem jeżeli będzie w pobliżu gracz :>

Opublikowano

Na balmorze to wszedzie chodza , probowałem we wszystkich krolestwach na kazdym ch i za kazdy razem ban . I co dziwne zawwsze dostaje bana w godzinach od 1 do 3 w nocy ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...