Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot || Captcha

angeloffire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że kbot mi sie nie włącza. Tzn. Instaluje wszystko działa. Potem jak klikam na kbota otwiera sie i znika albo wcale sie nie otwiera. Kbot CC działa. Jakis problem chyba z *.dll. Wie ktoś jak naprawić??

A 2 pytanie dotyczy ile wam catcha na godzinę wyskakuje?? Mi ok 15. Strasznie dużo. :(

Opublikowano

Właśnie kminie . Bo nakurwia tymi captchami jak . Moze ten Specjalny kod polega na tym , że jesli ktos go kupi to innym graczą z Jego Tradera Się wpisują kody :D

Opublikowano

Najgorsze jest to , że nawet jeśli wyskoczy ci jedna kapcia i jest np. 3 w nocy , to mega chujnia. Bo wracasz ze szkoly o 16:00 a tu 2-3k uri ledwie zebrane.

Opublikowano

Up

Po to jest trader żeby samemu nie wpisywać. Mi od huja wychodzi. POJEBANE BP NIE WSZYSCY TO MAJĄ A JA NIERAZ MAM CO 2 BOX.

Ale na BOOSTERY te 300 k przez tydzień zbióre

Opublikowano

Heh, kupcie kredyty i jazda.

Ja mam 200k kredytów od kumpla za free,

i bocik mi przepisuje <3

Opublikowano

2 miechy 24/7 z wyjątkiem jak bot nie działał i wyskoczyło 7452 kodów / 50 = 149 dziennie /24 = 6 na godzinkę

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...