Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dalszy ciąg zacięć...

MyRiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny temat ,mianowicie o zacięciach .

Są one dalej zainstalowałem Framework wrzuciłem plik od Goglus lecz przez 1 runde dziala normalnie gdy wylączę grę ,gra nie chce się włączyć gdy usunę plik gra dziala ale sie zacina... Oczywiście chodzi o zacięcia 3-5 sek co 1-2 min.

Sciągnołem nawet UpdatePB lecz nic nie dało .

Komputer i łącze mam dobre nie wiem w czym problem. Reinstalle robiłem chyba z 2-3 ... :angry:

PROSZE O POMOC !

Opublikowano

wszystko i zauważyłem też jak grałem z tymi zacięciami wywalało ciągle i posało Losing Key packts 9014 ;/

Wyłączylem zapore i nic nie dało dodałem BF do wyjątków też nic sciągnołem PBupdate nic... Usunełem wszystkie FrameWork jakie miałem na kompie i sciągłem 3.5 ...

Opublikowano

Szkoda moich 30min i bedzie juz 3 raz ... Robiłem reinstalle i usuwałem WSZYSTKO związanie z BF i oczywiście zero Efektu.

Opublikowano

Też tak miałem ale z czasem na niektórych serverach nie miałem ścin teraz gram od 3 tygodni to na wszystkich serverach o nazwi sally prezels czy coś nie mam ścin a na innych tak może rób jak ja i graj tylko na tych

Opublikowano

Też tak miałem ale z czasem na niektórych serverach nie miałem ścin teraz gram od 3 tygodni to na wszystkich serverach o nazwi sally prezels czy coś nie mam ścin a na innych tak może rób jak ja i graj tylko na tych

Serwery Salty Pretzels nie mają zainstalowanych żadnych dodatków typu PB. Zapewne przez to, mają one dobry ping.

@MyRiot

Jak będziesz na dowolnym serwerze x xtianem/aa wpisz /ping. Być może to wina serwerów a nie Twoja.

Opublikowano

@up Też mam wifi i się nie przycina pobierz aplikacje appboster. Pamiętaj by pobrać 1 wersje nie AppBoster 2. Skonfiguruj sobie tak by nie wyłączało potrzebnych programów. Bost gotowy mi pomogło polecam.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Spróbuj programu CCleaner, Game Booster, Advanced System Care i Smart Defrag.

To ci usunie syf z kompa i zoptymalizuje go. Jak nic nie pomaga to może to pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...