Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andelios[PL][DEDYK]

diadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawda z metkow i bossow slaby drop i mozna by zwiekszyc spota na BO troche za maly:)

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prawda z metkow i bossow slaby drop i mozna by zwiekszyc spota na BO troche za maly:)

tak tu sie zgodze.. kazdy wie ze shinsoo ma tak lipny spot na BO ze glowa mala wiec sadze ze spoty mozna by 2 krotnie zmniejszyc i przyspieszyc nieco resp..

mam takie pytanko.. czy v2 doliny.gory sohan i tym podobnych map bedzie dzialac? chodzi mi o to ze jak wchodzimy do pomnika to nas przenosi do wersji 2 danej mapy ^^

Opublikowano

usuncie drop kd+2 na +3/4 i zlodzieja dusz z metkow +75

soop wczoraj czy przedwczoraj nie moglem zmienic profesjii u starszej na 20 lv mozna jedynie zresetowac pojedyncze skile lub ptk statusu wiec zrobcie tak jak powinno byc

Opublikowano

powinno byc do 30.. szczerze mowiac mi to nie przeszkadza wzielem mentala ze wzgelu na defa ale teraz nie chce mi sie metkow bic i chodzic na dt itp

Opublikowano

kurde zmien mi na bodego:D ps gdzie jest npc z itemami?

ok jest juz zrobcie exp w grocie i mozliwosc zmiany profy do 30 lv

ale wbic tu konkretne bony to jest wyczyn mimo iz zmianki w npc albo mi cos nie idzie;p

Opublikowano

Nie wystartuje do 20.01. to ide na Valarim ...

POzdrawiam.

wystartuje do 20:) na 100%

Z wszystkimi drobnymi bugami, wyrobimy się do czwartku maxymalnie do soboty:) ale to już max

graphic.png

Opublikowano

mnie przeraza ilosc graczy co prawda to beta ale torche slabo:(

Opublikowano

mnie przeraza ilosc graczy co prawda to beta ale torche slabo:(

Na razie beta. Nie ma nigdzie reklam.. Zarejestrowanych kont jest około 300. Ktoś czyta "beta" to od razu nie wchodzi..

graphic.png

Opublikowano

proponuje usunac zmianki z npc lepiej dac kilka na start i niech leca z metkow

Opublikowano

na hard na betę nie ma sensu wbijać, ponieważ zwykle beta trwa kilka dni, więc wielkie G się i tak zobaczy, dlatego Jawor, nie pękaj o ilośc graczy, jak ruszy serwerek to wtedy będziesz mógł coś na ten temat powiedzieć, znaczy napisać...

jesli o mnie chodzi to jest 1 piękna sprawa związana z tym serwerem, mianowicie,że Ku(instrukcje) będą dropić, to fantastyczny pomysł,niesamowicie to urozmaici i rozwinie grę, będzie o co walczyć, z drugiej strony, jeżeli exp będzie zbyt szybki, to nie zda egzaminu jak na 61lvl będą skile na m6-8, to troche słabo, bo nikt nie chce 2giego pla, ale zobaczymy jak będzie

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...