Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwała wasza najkrótsza gra w LoL-u?

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 vs 3 trolli i 1 afker

lvl 1

Z CZYM DO LUDZI?!

Logicznym jest, że najkrótszy mecz nie będzie z, że tak powiem pro koxami. Pozatym NAJKRÓTSZY wskazuje iż brana jest pod uwagę cała moja kariera a kariera moja zaczęła się od 1lvl. Więc jeśli łaska nie spamuj swym płaczem

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

11 min dominion, 15 min 5 vs 5 ( wszyscy stali w jungli i w ten sposob sie poddali, bo surrendera nie mogli :D )

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Moja trwała 7 minut, dokładnie wtedy grałem mecza klanowego ( czy jakoś tak) graliśmy 3v3 z kompletnymi nieogarami

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dominion 5 vs 5

6 min

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Moja najkrótsza gra trwała 18 minut.

Jasne. Pięciu gości uruchomiło grę, a potem 4 z nich poszło od razu afk.

Czekam na post. "X minut. 5 z nich było afk" ;c

Na pewno raz na milion gier tak się zdarza, a co do tematu to około 15-16 min ranked, top afk, dostali na innych liniach, i napisali, żebyśmy kończyli gre midem.

Opublikowano

2 minuty. Jak zobaczyłem ten team [2afk 1 bił ciągle potworki i 1 dostawał po dupie] to się rozłączyłem. Teraz czekam aż mi blokada minie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...