Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 problem z nagrywaniem

Kaaners14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z nagrywaniem filmików z Metin2. Nagrywam je programem Fraps, pełną wersją. Gdy np nagrywam jak expie lub jestem w m1 na ch2 to troche mi zacina kompa. Nie tak bardzo ale lekkie lagi są. Moi koledzy mają gorszego kompa ode mnie i nie mają z tym problemu, wręcz nagrywa im perfekcyjnie bez malutkiej ścinki.

Oto mój komputer:

2GB ramu

Procek: Intel Core i3 CPU 3.07GHz 3.07GHz

Karta graficzna: WinFast GT440

PS: Nagrywam frapsem 25 fps ..

Dla pewności zrobiłem formata chociaż Metin2 mam na dysku D

Prosę o szybkie odpowiedzi. Będą "Like".

Opublikowano

Dziwne jak miałem starego kompa (gorsze parametry niż twój i nie cieło mi prawie nic)

Może masz w metin2 w config coś źle ustawione ? wyślij ss Config ;)

NIE MA

Opublikowano

Powiem tak, dziwną masz karte graf. :P Ale to raczej nie to.

Jakiego masz neta? Bo kompa masz gorszego niż ja a na nim fajnie się robi filmiki ;)

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Wyłącz antywirusa. Też kiedyś miałem taki problem, ktoś mi powiedzial zebym tak zrobił - ku mojemu zdziwieniu zadziałało. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@UP

Synek.. Po pierwsze naucz się pisać, a po drugie Twoje życie towarzyskie mnie nie obchodzi, więc po co zbędny komentarz z którego nic nie wynika?:)

Co do tematu.. Może polecicie mi jakiś inny program prosty w obsłudze ? Nie koniecznie musi być fraps :)

Opublikowano

Program jaki Ci polecam oprócz frapsa to CamStudio ;)

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...