Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]skradzione konto

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ukradli mi dzisiaj konto , na meilu nic nie ma , pisze tylko w klanie ze ktos odeszedl i zmienil nick . Znam tylko big id , wie ktos co zrobic ? ; o

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Miałem ten sam problem i byłem na policji to mnie wyśmiali i odesłali do domu a do BP pisałem to powiedzieli ze oni potrzebują twrade dowody i ze big id i ilos pd nic nie da ;) wiec napewno musisz robic konto od nowa albo kupic nowe poprostu naucz sie ze danych sie nie podaje i niech zgadne chciałeś sie z tą osobą ??

Opublikowano

Witam

Ostatnio zdarzyło mi się to samo. Najpierw napisałem do BP z pytaniem jakie kroki muszę podjąć by odzyskać konto. Napisali, że potrzebne jest potwierdzenie zgłoszenia kradzież od policji ,dowód, oświadczenie i informacje o koncie(ID, wcześniejsze emaile, nicki, itp...). Byłem na policji, spisali raport, na moją prośbę dali mi potwierdzenie kradzieży konta z moim ID i wysłałem skan do BP. Najpierw konto został zablokowane, poźniej przydzielili mi je na nowy email. Nie ma innej opcji, bez policji się nie obędzie.

Pozdrawiam Hooligan

Opublikowano

@UP Jak ja bylem na policji , to koles tez zamiast pytac sie o gre to pytal ile czasu siedze przed kompem , to jak mu przywalilem ze do okolo 12h dziennie to sie blady zrobil a konta nie odzyskalem

:D:D

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Bo tak jest jak jesteście nie rozgarnięci. Po pierwsze ładnie ticketa do suportu, 2 sprawa marszem z mamusią bądź tatusiem na psiarnie i jak was zaczną wyśmiewać to kurwa stanąć hardo i nie chuja, muszą przyjać zgłoszenie, poza tym sami możecie wycenić wartość waszego konta i powiedzieć psiakowi że nie chodzi o byle jakie konto, ponieważ wartość takich konto jest ogromna. A jeżeli byście zgłębili się w kodeks prawa Polskiego to wiecie że do 100pln jest to wykroczenie a powyżej przestępstwo. Więc jeśli wartość waszego konta przekracza 100 zł to i prokuratura może się tym zająć. No i obowiązkowo potwierdzenie zgłoszenia z psów że byliście, ksero kopia tegoż dokumentu musi być wysłana do Polskiego suportu, dodatkowo płatności (nawet biling sms o ile były słane) bądź wyciągi z kart kredytowych lub PSC.

Jedyna sprawa tylko z jaką może być problem to jak psiak zapyta się czyje jest konto to wtedy będzie chujnia ponieważ konto jest WŁASNOŚCIĄ BP i oni wam je tylko wypożyczają i teoretycznie to konto nie zostało ukradzione lecz zostało wam odebrane (z serwera nikt tego konta se nie wyjał i nie lata po ulicach) w sposób karalny czyli poprzez włam na to konto :D

Tyle w temacie.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...