Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wybraniu buildu

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio meczy mnie to jakim buildem isc na surze wp

takim:

ostrze<strach<wirek<paluch<rozpro<zbrojka

Czy takim

ostrze<zbrojka<strach<wirek<paluch<rozpro

Bo kumpel który miał kiedyś sure high lvl powiedzial mi ze zbrojka totalnie sie w grocie nie przydaje. I że jak sie ma strach ostrze i wirek P to w v2 można tankować jak sie chce.Prosze o wypowiedzi sur z dużymi lvl (75+)

Opublikowano

Tak racja. Zbrojka przydaje się jedynie w drodze do 65lva ewentualnie 75. Później w drodze do levela 90+ obrona jaką daje nam zbrojka jest zbędna. WP utrzymuje się wszedzie z dobrym eq. A zamiast zbrojki 100 razy lepszy okazuje się STRACH. Wielu graczy nie docenia tego skilla. Podczas gdy jest on wlączony moby agresywne nas nie atakują, zmniejsza on obrazenia jakie są nam zadawane, co pozwala nam stać bez padania przy metkach czy expie, dlatego zbrojka jest zbedna :) Najczęsciej robi sie tak, ze do 70lva gra sie ze Zbrojką a nastepnie cofa się ją do 0 i daje w inny skill. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Polecam Ci build :

ostrze<strach<wirek<paluch<rozpro<zbrojka chyba, ze nie szkoda Ci tych 10zl na is to po pewnym czasie cofniesz sobie tą zbrojke i w tedy idz buildem :

ostrze<zbrojka<wirek<paluch w tym momencie osiągasz 70lv+ zmieniasz zbrojke na strach i jedziesz w rozpro

:)

bl3nd.jpg
Opublikowano

Stanowczo ten drugi build, w większości przypadkach go używam i jestem zadowolony.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Wybierz ten 2, dlaczego?

Najpierw trzeba ten hight lvl osiągnąć a bez zbrojki będzie ciężko, na 86 lvlu możesz sobi cofnąć zbrojkę lub jak zaczniesz przygodę z grotą. Pzdr

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Zdecydowanie drugi build.

Sama takiego używam i jestem usatysfakcjonowana.:P

Opublikowano

ostrze<zbrojka<strach<wirek<paluch<rozpro

ten

cofniesz sobie zbrojke na wyższym lvl na strach co kosztuje max 100 k ;p bez armora trudno bd ci osiągnąć wysoki lvl chyba że bd miał kase ciągle na dobre itemy

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...