Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]frakcja

taner170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego "co jest lepsze" każdy czołg ma swoje + i -, każdy czołg ma swoich zwolenników. Sądzę że najwięcej osób poleci ci IS'a ze względu na jego uniwersalność, AMX jest nowy w grze, niewiele osób grało nim w normalnych warunkach.

Opublikowano

Ja tam ide do is-7.Mam juz is-4 i is-3.Moj tata ma tygrysII dalem mu sie przejechac isem-3 i gralo mu sie inaczej.Caly czas rykoszety kazdego uszkadza.A on mi dal tygrysemII i myślałem ze gram traktorek bo ma taki slaby pancerz ale za to celne dzialko.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tiger II i słaby pancerz? Nie oceniaj czołgu jeżeli nim tak serio nie grasz..

Co do tematu, ja idę każdą ścieżka i nie mam takiego dylematu. Polecam to samo :P

Opublikowano

Maus potężnie opancerzony z każdej strony, ale ciężko się nim dobrze schować ze względu na wielkość i jest wolny.

IS-7 ma zdecydowanie niższy profil, dobry przedni pancerz, dobra penetracja i szybszy od maus'a, ale jego boczny i tylni pancerz nie stanowi wyzwania dla większości czołgów z którymi walczy.

AMX50b podobno ma papierowy pancerz (relacja kolegi), ale jego siła ognia jest porażająca, jednak trzeba umieć ją dobrze wykorzystać, ponieważ jest się przez długi czas bezbronnym podczas przeładowywania magazynku, no i jest strasznie szybki, w zasadzie można powiedzieć że jest to coś między czołgiem średnim, a ciężkim.

Opublikowano

Samym "is-7" niewiele pomagacie, dopisać dlaczego nie jest trudne.

AMX po pierwszej becie dostał nerfa na działo, 4 razy strzela chyba teraz-później przerwa. Front kadłuba z tego co strzelałem na becie ok, trochę mocniejszy od T30 powiedziałbym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...