Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl problem z torrenetem

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem jak włanczam grę metin2 to jak zaczyna mi się torentowac to mi się komputer resetuje.Jeżeli np miałby ktoś system piracki i wgrał by do tego specjalny program stanie się coś z systemem

Opublikowano

ale jest 1 problem proszę o szybko odpowiedz jeżeli np bym miał piracki system mam Systen Win xP to coś się stanie z systemem ? Jak zainstaluje ten program?Fast!

Opublikowano

sp3 ma zintegrowana kontrole oprogramowania czy jakos tak. Jak zainstalujesz to potem bedziesz mial problem z czarnym ekranem i kontrola orginalnosci systemu przy kazdym uruchomieniu. Mozna uzyc programow typu Remowe WAT 1.4 ale nie wiem czy dziala. Masz tu kilka opcji do wyboru zalatw windowsa xp ze zintegrowanym sp3, przesiadz sie na Win7, kup orginala albo sciagnij moda od Kamera na Pl i bedzie dzialac.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

aha ok thx to zbrubuje zainstalować ten Remove WAT jak nie pomoże to nic ale leci Lubie to Ej a podasz linka bo znaleść tego nie moge ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...