Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apelacja od blokady konta skierowana do Administratorów

kwiatek30.89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry proszę o nie kasowanie tematu i go nie zamykanie tylko go przeniesienie do do odpowiedniego działu z racji tego że nie mam tyle postów żebym napisała sama.

Konto to zostało założone w celu wyjaśnienia sprawy blokady konta ponieważ konto które założyłam po zablokowaniu właściwego zostało zawieszone w pisaniu tematów przez Gobal Moderatora Omek, co równie znacznie wychodzi złamanie przez niego regulaminu a dokładniej punktu 13. Jak już pisałam wcześniej Moderator Antix i Global Moderator RMCF1902 dopuścili do sytuacji na forum do której nie powinni ponieważ przez takie coś narazili mój komputer na szkodę a także w najgorszych wypadkach moje życie a sprawcy nie zostali ukarani, sprawę z przykrością oświadczam została wniesiona do sądu także odpowiedzialność karną wyciągnę za to. A teraz co do mojego właściwego konta "slodkikotek" które zostało zbanowane nie słusznie, czyli tak naprawdę za komentarze odnośnie serwera i jego administracji a przy tym regulaminu nie złamałam a otrzymałam blokadę, w tym celu zrobiłam konto "morze1989" aby wyjaśnić sprawę ale Global Moderator Omek aby obronić d... najpierw zamknoł temat a potem skasował, sugerując mi kontami które zostały dawno zablokowane co wynika z tego że nie używane.

Teraz sami widzicie jak Moderatorzy i Global Moderatorzy łamią Regulamin

W tym wypadku proszę Administratora o interwencję

Opublikowano

MOge dostac warna.Ale twoje zachownie na forum bylo tragiczne.Moim zdaniem slusznie dostalas blokade.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Regulaminu nie łamałam a Global Moderatorzy to zrobili dlatego też jest to apelacja do administratora, a że serwer i administarcje znam od podszewki mam prawo sie o nich wypowiedziec

Opublikowano

Sprawa do sądu,udupić takiego jest łatwo a i wiem ze twoje IP stałe,, tutaj zostało "pokazane" a wiec idzie im sie do dupy dobrać,,,zreszta takie sytuacje juz miały miejsce na serwie V.....mt2 tam tez gm ujawnił stały nr IP i sie przejachał 16-latek rodzice do dziś płacą raty :) .,,,a zakrywanie się niby akceptacja regulaminu nic im nie pomorze bo taki regulamin moge se na kolanie napisać w kiblu,zreszta jest jedna kopia na all serwach i juz traci on swoją "funkcje"

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...