Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bijatyki

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D od niedawana mam ps3 i postanowiłem kupić sobie jakąś bijatykę typu Tekken, Soul calibur,Street Fighter...itd.

Jaką najbardziej polecacie :D?

Opublikowano

Dzieki za pomoc :D

Najbardziej podobał mi się Tekken wiec juz zamówiłem a za pewnie 1 mies zamówię Mortal Kombat :D

Opublikowano

@up

Coś długi ten tytuł ;D

Mortal kombat .

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Oczywiście Tekken 5, UFC, Mortal Kombat, The Figther

Polecam UFC - dobra zabawa

Gry, łączą nie dzielą.

76561198026173698.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja CI Bardziej Polecam Call Of Duty tylko ze to Strzelanina z Różnych Karabiów Itp. 1,2 i 3 Część Przedstawia Wojne Swiatową (3 Część tylko na xboxa) a od 4 do 8 Terrorystów Polecam :) Oczywiscie jak lubisz nawalany xD MrNieznany :):ninja: Cos Wam Jeszcze Bowiem Lubie ciacha:)))))) :rolleyes: RumPuc PurymPumpuc xDDDDD...

Ja CI Bardziej Polecam Call Of Duty tylko ze to Strzelanina z Różnych Karabiów Itp. 1,2 i 3 Część Przedstawia Wojne Swiatową (3 Część tylko na xboxa) a od 4 do 8 Terrorystów Polecam :) Oczywiscie jak lubisz nawalany xD MrNieznany :):ninja: Cos Wam Jeszcze powiemlbie ciacha:)))))) :rolleyes: RumPuc PurymPumpuc xDDDDD...

Opublikowano

@TOPIC

ja ci polecam TEKKEN 6 ze względu na ciekawe multi, super fabułe, dużo combosów i postaci oraz ładną grafike

@OFFTOP

Gdzie rodzą sie tacy debile ... Jak @up ^.^

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...