Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Zpmt2 (zuiaipk)

Alco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zuiaipk.com Dzis rano mi jeszcze dzialala i kupilem sobie przepustke, pozniej nie dzialala reje i IS ale stronka chodzila, a teraz nic;/

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

pisze tu bo poprzedni temat zostal zamkniety a mianowicie mam zla wiadomosc.. z tego co zrozumialem na elitepvpers w to co gralismy byla to wersja beta;/ a jak byla to wersja beta to teraz nie wiem co bedzie.. ech a dzis kupilem sobie stalke+7 ;(

tutaj macie link do tematu:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/304169-zuiaipk-down.html

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

ja na ceny nie narzekałem 4 godziny w red lesie i masz na biala perle;/ zal mi stalki i nimfy po 3 dni pracowalem na nie;(

no ale coz to tylko gra;P teraz trza czekac co napisza nowego i otworza oficjalna wersje..

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Nom, masz racje. Gralem na wielu privach ale ten jest najlepszy 0 lagow drop w miare exp tez ithemy nie za drogie nie za tanie.. idealny serv... oby takich wiecej... i wymog jest taki ze musi byc obrazek przy rejestracji zeby sie neokidy nie wdarly ^^

Edit: gdzie teraz szukac nowego info o tym servie? na Epvp? bo tu raczej sa info z drugiej reki;P

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

poszperalem glebiej

"die server sind einfach nur down bzw der is doch jeden tag 1 mal so 1-2 h" jest nadzieja!:))

Wiadomosc nadana Today, 15:01

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

to server są prosto tylko down bzw ten is jednakże każdy obraduj 1 kiedyś tak 1 - 2 h

buhahaha xD

ale z moim zdaniem tam pisze ze jest wylaczony slowko "down" i trza czekac jakies 1-2h;P

die server sind einfach nur down- znaczy servery sa po prostu wylaczone

tlumaczenie od lewej strony kazde slowo(rodzajnik serwery sa po prostu tylko wylaczone[wylaczony]) <-- moje tlumaczenie xD CopyRight xDDDD

wiec no.. trzeba czekac jest nadzieja;]

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

małże po 10kk by się przydały a perły po 30kk chociaż to trochę zbyt tanio

Opublikowano

ale ja bylem 1!! xD tak macie racje, nic sie nie zmienilo.. ciekawe co zrobili.. bo is dalej nie dziala, jak sie dowiecie napiszcie;p

IS MI ZADZIALAL!

DAJ TO CO UWAZASZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...